Cardano kurucusu Hoskinson: Artış daha yeni başladı!

Cardano kurucusu Hoskinson: Artış daha yeni başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, kripto analist Lark Davis’e verdiği yanıta göre Cardano’nun işlem hacimlerindeki artış daha yeni başladı.

Lark Davis daha önce, Cardano’nun (ADA) Bitcoin’den (BTC) sonra son 24 saat içinde işlem hacminde iki numaralı blok zinciri olduğunu bildirmişti. Bunun yanında, Messari verilerine göre ADA, son 24 saatteki işlem hacminde Ethereum’u geçti.

Santiment’e göre ADA, yeni haftaya başlarken olumlu kazançlar gören birkaç büyük kripto varlığından biri. ADA, son 24 saat içinde ilk 100 kripto para arasında çift haneli kazançlar (+%11) elde eden tek kripto para oldu. CoinMarketCap verilerine göre, son yedi gün içinde Cardano %29,84 arttı ve piyasa değerine göre beşinci en büyük kripto para birimi oldu. Yazı yazılırken ADA 1,51 dolardan işlem görüyordu.

Cardano, 2022 için ölçeklendirme planlarını açıkladı

Bir IOHK blog gönderisine göre, Cardano’nun 2022’de ölçeklendirme planları şunları içeriyor: Blok boyutu artışı, Ardışık Düzen, Girdi Onaylayıcıları, Plutus için Bellek/CPU parametrelerinde iyileştirmeler, Düğüm geliştirmeleri, disk üzerinde depolama, yan zincirler, Katman 2 Hydra ölçekleme çözümü, Boşaltma hesaplaması ve Mithril çözümü.

Cardano blok zincirinde, blok boyutu yakın zamanda 8 KB’den 72 KB’ye çıkarıldı (% 12,5 artış). Devam eden sistem izleme ve genel ağ sağlığına dayalı olarak IOHK’ya göre zaman içinde daha fazla iyileştirme uygulanacaktır. Girdi onaylayıcıları ayrıca blok yayılma sürelerini ve verimi artıracak ve daha büyük işlem oranlarına izin verecektir.

dcSpark’ın Milkomeda’sı ve IOG’nin Mamba’sı, ADA ağında piyasaya sürülecek iki EVM yan zinciridir. Bellek/CPU parametreleri açısından, IOHK, Harcanmamış İşlem Çıktısı (UTXO) yönetimi, pay dağıtımı, havuzlar ve karma gösteriminde bellek iyileştirmeleri olduğunu iddia ediyor.

Ayrıca, Cardano (ADA), Ethereum kurucusu Vitalik Buterin tarafından geçen hafta gerçekleştirilen ve 2035 yılına kadar hangi Ether alternatifinin dünyanın baskın kripto para birimi haline gelebileceğini sorduğu bir anketin galibi oldu.

u.today

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin