featured

Cardano değer kaybederken kurucu Hoskinson, kripto piyasasındaki çöküş hakkında neler söyledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, bir CNBC raporuna atıfta bulunarak, Fed Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole’daki son konuşmasını suçlayarak “piyasalarda bir başka acımasız kırmızı gün” hakkında konuştu.

Fed Başkanı Jerome Powell’ın merkez bankasının enflasyonla mücadele için “araçlarını güçlü bir şekilde kullanacağına” dair söz vermesinin ardından cuma günü piyasalar düşüşe geçti. Yıllık Jackson Hole politika konuşmasında Powell, yüksek faiz oranlarının “bir süre daha devam edeceğini ve tarihi kayıtları erken gevşeme politikasına karşı güçlü bir şekilde uyardığını” vurguladı.

Yorumlar enflasyonun zirve yapmış olabileceğine, ancak henüz net bir şekilde düşmeyeceğine dair.  Powell’ın belirttiği gibi, Fed bir veya iki aylık verilerle sallanmayacak.

Hoskinson bu konuda şu sözleri söyledi:

@RonPaul’un yıllar önce söylediklerine tanık oluyoruz. Fed’in iki seçeneği var. Ekonomiyi yüksek faiz oranlarıyla öldürün ya da para birimini enflasyonla yok edin… Kripto para birimleri bu çılgınlıktan kurtulmanın yolu. Merkez bankalarına para politikası konusunda güvenilemez. Siyasi süreç için çalışıyorlar ve iki kuşak politikacıya şimdi kapatmamız gereken açık bir çek verdiler.

ADA %8 düştü Powell’ın açıklamalarından bu yana piyasa lideri olan Bitcoin %8’den fazla düşüş yaşarken ADA fiyatı da %8’lik bir değer kaybı yaşadı. Yalnızca bunlar değil, tüm kripto para piyasası benzer sonuçlarla işlem gördü.

Cardano Hoskinson

Ayılar geri döndü

En iyi kripto para birimleri en son kazanımlarda elde ettikleri kazançların neredeyse hepsini kaybetti. Bunun sonucunda da piyasa hissiyatı bir kez daha düşüşe geçti.

Bu düşüş trendinden ağır etkilenen ADA, bu yazının yazıldığı sırada 0,447 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %8 oranında düşüş yaşadığı anlamına geliyor.

Cardano’nun yerel token’ı ADA’nın düşük performansı hakkında soru sorulduğunda, kurucu Charles Hoskinson, kripto para birimlerinin ayı piyasasına girdiğini söyledi. Fiyat durgunluğuna rağmen Cardano ağı genişlemeye devam ediyor.

Şu anda Cardano’da 1,075 proje inşa edilirken, yakın zamanda da 93 proje başlatıldı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin