Cardano kritik destekte tutunamadı! ADA fiyatı için dip göründü mü?
Cardano kritik destekte tutunamadı! ADA fiyatı için dip göründü mü?

Cardano kritik destekte tutunamadı! ADA fiyatı için dip göründü mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı da kripto piyasası çöküşünden olumsuz etkileniyor. Yatırımcıların gözü ise Çarşamba günü gerçekleşecek olan Fed toplantısında. Fed toplantısının etkisiyle birlikte finansal piyasalar da sarsılıyor.

Kripto para piyasası, ABD Merkez Bankası’nın faiz oranlarını artıracağı haberiyle korkulu günler yaşıyor. Fed, artan enflasyon oranlarını kaydederken ABD ekonomisine yardımcı olacak para politikasını görüşmek üzere Çarşamba günü bir toplantı gerçekleştirecek. Yatırımcılar satış yapmak için acele ederken bu, piyasada daha fazla paniği tetikledi.

Cardano (ADA) da düşüş yaşıyor. Geçen hafta Solana’yı (SOL/USD) çevirdikten sonra alıcıların ilgisini çekmesine rağmen, kripto para kayda değer düşüşler kaydetti ve şimdi 1 doların altına geriledi.

Cardano 1 doların altına geriledi

Cardano, kritik direnç desteği olan 1,01 dolarda tutunamadı ve yazı yazılırken 0,993 dolardan işlem görüyor. Dip, son 24 saatteki %10,9’luk düşüşün ardından geldi. Cardano kritik desteğin altına inerek şu anda en son Mart 2021’de kaydedilen seviyelerde oturuyor. Destek 0,69 dolar seviyelerine ulaşılana kadar 0,98 dolar seviyesinde başarısız olursa keskin bir düşüş trendi oluşabilir. Bu seviyeler en son Şubat ayında gerçekleşmişti. İkincil destek seviyesi, düşüşten kâr etmek isteyen alıcıların dikaktini çekebilecek 0,75 dolar seviyesinde bulunuyor.

ADA 0,70 doların altına düşerse, altcoin tarafından elde edilen yıllık kazançları sileceği için alıcıların gelme olasılığı da yüksek görünüyor. Bu noktada düşüş trendi tükenebilir ve alıcılar piyasaya geri dönebilir.

Cardano’nun toparlanması piyasadaki geri dönüşe bağlı

Daha önce de belirtildiği gibi, ABD Merkez Bankası’nın yeni bir para politikasını görüşmek üzere toplanacağı haberi finans piyasalarınada paniğe sebep oldu. Bununla birlikte, bu toplantının sonuçları, birçok kişinin korkularına ters düşebilir ve piyasayı büyük bir toparlanmaya doğru sarsabilir.

Cardano, daha geniş pazar kazançları olarak toparlanırsa, bir sonraki hedef fiyat 1,40 dolar olarak belirlenebilir. ADA, kripto piyasası düşüş rallisine başlamadan önce bu seviyelerde işlem görüyordu. Bu nedenle, ADA’nın seviyelerini geri kazanmak için ihtiyaç duyduğu şey, daha geniş bir pazar toparlanması olacak.

Cardano’nun ağ hareketleriyle ilgili haberler de piyasada heyecan uyandırmıyor.. SundaeSwap DEX kısa süre önce Cardano ağında piyasaya sürüldü. Cardano topluluğu lansmanı hevesle bekledi, ancak beklendiği kadar sorunsuz gitmedi. Lansmana henüz beş dakika kala, kullanıcılar ağ tıkanıklıklarından kaynaklanan işlem hatalarını bildirdi.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin