Cardano kritik desteğin üzerinde duruyor! Yükseliş yakın mı?
Cardano kritik desteğin üzerinde duruyor! Yükseliş yakın mı?

Cardano kritik desteğin üzerinde duruyor! Yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) haftalık zaman diliminde yükseliş işaretleri gösterirken, günlük düşüş eğilimi gösteren nötr bir model içinde işlem görüyor.

ADA, Ağustos 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 3,10 dolara ulaştığından beri düşüyor. ADA, Mayıs 2022 tarihinde 0,40 dolara kadar geriledi. Fiyat daha sonra sıçradı, ancak önemli bir yukarı hareket başlatamadı.

Yine de ADA, tüm yukarı hareketi ölçerken 0,382 Fib geri çekilme destek seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyor. Ayrıca, haftalık RSI yükseliş eğilimi oluşturmaya başladı. Bu nedenle, fiyat hareketi o kadar yukarı yönlü olmasa da, RSI göstergesi uzun vadeli bir dibin yakın olabileceğini gösteriyor.

ADA weekly movement

Mevcut model

Günlük grafik, fiyatın 12 Mayıs’ın dip seviyesinden bu yana simetrik bir üçgen içinde işlem gördüğünü gösteriyor. Bu tür üçgenler nötr modeller olarak kabul edilir, yani hem bir kopuş hem de bir çöküş geçerli olasılıklar olarak kalır.

Bununla birlikte, üçgen aşağı yönlü bir hareketten sonra ortaya çıkıyor, bu nedenle nihai bir kırılma daha olası olacaktır. Ayrıca, günlük RSI yükselen bir destek çizgisinden (yeşil hat) ayrıldı ve şu anda 50’nin altında. Dolayısıyla, yükseliş görünümü sağlayan haftalık zaman diliminin aksine, günlük zaman dilimi düşüş eğiliminde.

ADA triangle

Cardano dalga sayısı analizi

Twitter’da popüler kripto para yatırımcısı, fiyatın yakında beş dalga aşağı yönlü hareketi tamamlayacağını belirten bir ADA grafiği paylaştı.

ADA Count

Üçgenin varlığı nedeniyle, en olası dalga sayısı, fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyesinden başlayan beş dalgalı aşağı yönlü bir hareketin dördüncü (siyah) dalgasında olduğunu gösteriyor.

0,43 doların (kırmızı çizgi) altına bir düşüş bu sayıyı teyit ederken, 0,59 doların (yeşil çizgi) üzerine bir yükseliş bunu geçersiz kılacaktır.

Wave count analysis

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin