Cardano işlem hacminde Bitcoin'i geride bıraktı! Aktivite fiyata ne zaman yansıyacak?
Cardano işlem hacminde Bitcoin'i geride bıraktı! Aktivite fiyata ne zaman yansıyacak?

Cardano işlem hacminde Bitcoin’i geride bıraktı! Aktivite fiyata ne zaman yansıyacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yavaş piyasa koşullarına rağmen Cardano, rakiplerinden daha iyi performans gösteriyor. Cardano, 24 saat içinde işlenen işlem hacminde Bitcoin ve Ethereum’u bir kez daha geride bıraktı. Ayrıca Cardano ağdaki işlem ücretlerinin çok ucuz olduğunu bir kez daha gösterdi.

Cardano, tarihte 2. kez işlem hacminde Bitcoin’i geride bıraktı

Messari’nin en aktif zincir panosundan alınan verilere göre, Cardano blockchain tarafından işlenen düzeltilmiş işlem hacmi 16.71 milyar dolara ulaştı. Buna karşılık, Bitcoin ağındaki işlem hacmi 9.23 milyar dolardı. Ethereum, 3.84 milyar dolara ulaşan işlem hacimleriyle üçüncü sırada yer aldı.

ADA ayrıca, en aktif üç blok zinciri arasında işlem yapmak için en ucuz ağ olduğunu ispatladı. Cardano’nun kaydettiği devasa işlem hacmi için 24 saat içinde tahakkuk eden ücretler, 50.000 doların hemen altındaydı. Bitcoin ağı 220.000 doların üzerinde bir işlem ücreti biriktirirken, Ethereum kullanıcıları işlem ücreti olarak 19.77 milyon dolar ödedi.

Cardano Trading Activity Blowing Up — $ADA Transcends Bitcoin, Ether In Transaction Volume... Again

Bununla birlikte, en büyük hisse kanıtı blok zinciri ağının bu başarıyı ilk kez gerçekleştirmedi. Bu ayın başlarında Cardano, Bitcoin’i geride bırakarak 17,15 milyar dolarlık işlem hacmi kaydetti.

Aktivite ADA fiyatına ne zaman yansıyacak?

Cardano yatırımcıları arasında heyecan yaratan tek faktör metrik değil. Geçen hafta, ağ 3 milyon ADA cüzdanına ulaştı. Cüzdan sayısı da hızla artıyor ve bugün 9.000’den fazla eklendi. Ağ, büyüyen zincir içi aktiviteyi karşılamak için yükseltmeler de gerçekleştiriyor. En son yükseltmenin, ağın blok boyutunu artırdığını görüldü. Bu, ağdaki her işlem bloğunun daha fazla işlem gerçekleştirmesine izin verecek ve böylece işlem hızını önemli ölçüde artıracak.

Tüm bu gelişmelere rağmen, ADA’nın fiyatı dalgalanmaya devam etti. Gün içinde, ADA %0,55 bir artış gösterdi. Mevcut fiyat yıldan yıla olumsuz bir tablo çiziyor. Yine de, yatırımcılar ADA’nın fiyatının beklentileri karşılayacağından hâlâ eminler. Crypto Capital Ventures’ın (CCV) kurucusu Dan Gambardello, kısa süre önce ADA’yı kriptonun en büyük uyuyan devi olarak nitelendirdi.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin