Bu iki altcoin zıt sinyaller veriyor: Peki hangi yönde ilerleyecekler?
Bu iki altcoin zıt sinyaller veriyor: Peki hangi yönde ilerleyecekler?

Cardano, iş kullanım örnekleriyle akıllı sözleşmeler yapıyor – DeFi de geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merakla beklenen Alonzo yavaş yavaş sahneye çıkacak gibi.

Cardano’nun arkasındaki geliştirme şirketi IOHK, Cardano akıllı sözleşmeleriyle ilgili en son gelişmelerle ilgili bir güncelleme yayınladı.

Tahmin edilen sunum aynı kalıyor, ancak Yazılım Mühendisliği Lideri Michael Peyton Jones, gelecekte neler olacağına dair beklentileri artıran iş kullanım durumlarını tartışıyor.

Sunum için Goguen zaman çizelgesi

Cardano, başından beri büyük olma niyetini dile getirdi. Bunun anlamı, değişim yaratanlar, yenilikçiler ve vizyonerler için küresel olarak dağıtılmış bir defter oluşturmaktır.

Şu anda, akıllı sözleşmeleri gerçeğe dönüştürmenin son protokol aşaması olan Alonzo, tamamlanmasına hala birkaç ay kaldı.

Aralık ayında, token kilitleme ve meta veri işlevlerini etkinleştiren Allegra’yı zaten kurduk. Daha sonra Mart ayında, kullanıcı tanımlı tokenlar oluşturma yeteneğini tanıtan Mary vardı. Ancak Alonzo’daki son engel biraz zor oldu.

IOHK CEO’su Charles Hoskinson, iki hafta önce neyin ne zaman bekleneceği konusunda bir özet sunan bir video yayınladı. Topluluğun bazı kesimleri, tahmini kullanıma sunma tarihi konusunda hayal kırıklığına uğramış olsa da, ilk seferde doğru yapmak önceliktir.

IOHK ekibi şu anda Alonzo protokolünü Cardano node’una ve defter koduna entegre ediyor. Bir kez yapıldığında, sistemi stres testi yapacak Plutus öncüleri tarafından ek testler geldikten sonra, özel test ağının Nisan ortasından Mayıs başına kadar başlayacağı tahmin ediliyor.

Mayıs ve Haziran aylarında QA ve kullanıcı testleri görülecek ve ardından, borsalar gibi iş ortaklarının hız kazanmasına olanak tanıyan ek bir ay yapılacak. Bu, Alonzo’nun kullanıma sunulmasına bir Ağustos tarihi koyuyor.

Cardano’nun planı küresel bir vizyonu kapsıyor

Bu arada Peyton Jones, birden çok farklı sektördeki sorunları çözmeyi amaçlayan daha geniş kurumsal uygulamalar ve Alonzo’nun bu kullanım durumlarının kilidini nasıl açacağı hakkında konuştu.

“Çoklu varlık desteği, kullanıcıların iş ihtiyaçlarını besleyen benzersiz para birimleri yaratmalarına izin verirken, Alonzo akıllı sözleşmeler oluşturmak için çok yönlü bir platform sunuyor. Örneğin koleksiyon, kitle fonlaması veya açık artırmalarla çalışmak mümkün olacak. ”

Belki de Alonzo’nun gelişinin en hevesle beklenen yönü DeFi.

OccamRazer, Cardano ekosistemine gelen ilk DeFi fırlatma rampasıdır. Kendisini, eksiksiz bir uyum araçları paketi ve zengin özelliklere sahip bir UX ile merkezi olmayan bir bağış toplama aracı olarak tanımlıyor.

OccamX katmanı DEX ve kredi piyasalarına atıfta bulunuyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin