Cardano, IOTA, DigiByte Fiyat Analizi: 18 Aralık
Cardano, IOTA, DigiByte Fiyat Analizi: 18 Aralık

Cardano, IOTA, DigiByte Fiyat Analizi: 18 Aralık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İçinde bulunduğumuz dönem kripto para piyasası için yükseliş zamanları. Sadece dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin, gün geçtikçe yeni ATH’leri kazanmakla kalmıyor, aynı zamanda altcoin piyasası da karşılık veriyor ve piyasanın en iyi altcoinleri grafiklerde önemli kazançlar kaydetti. Cardano, IOTA ve DigiByte, Bitcoin’in yükseliş performansının arkasında bir fiyat artışına dikkat çeken birkaç altcoinden bazıları.

Cardano (ADA)

Kripto piyasasının en büyük sekizinci kripto para birimi olan ADA, yeni ATH’leri vurmak için 20.000 $, 21.000 $ ve 22.000 $ seviyelerini aşan, BTC’nin ardından yükselen birçok altcoin’den biriydi. Altcoin’in en son yükselişi, fiyat listelerinde bir dizi düzeltmenin ardından geldiğinden, kripto para birimi için bu iyi bir zamandı. Yazım sırasında ADA, en son Ağustos 2018’de görülen seviyelerde kripto para ticareti ile bir hafta içinde % 19,6’nın üzerinde artış gösterdi.

ADA’nın grafiklerdeki performansına rağmen teknik göstergeleri çok karışık sinyaller verdi. Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok altındayken ve yükselişe işaret ederken, Chaikin Para Akışı, güçlenen sermaye çıkışlarının bir işareti olarak keskin bir şekilde sıfıra doğru düşüyordu.

Yılbaşından bu yana yüzde 450 oranını bulan değer kazancıyla Cardano, akıllı sözleşme güvenliğini geliştirmek için Nervos ile işbirliği yaptıktan sonra son zamanlarda haberlerde olumlu şekilde yer aldı.

IOTA

Bir zamanlar kripto sıralamasında en üst noktalarından biri olan IOTA, o zamandan beri dramatik bir şekilde düştü, kripto para birimi şu anda CoinMarketCap’in listelerinde 31. sırada yer aldı. Cardano gibi, IOTA da hafta boyunca neredeyse % 20 artış gösterirken grafiklerde önemli bir artış kaydetti. Söz konusu fiyat artışı, kripto para tarafından Kasım ayı sonuna doğru kaydedilen kadar önemli olmasa da, IOTA hala Eylül ayı fiyat seviyelerinde işlem görüyor.

IOTA’nın teknik göstergelerine göre, Bollinger Bantlarının genişliği piyasadaki bir dereceye kadar oynaklığı belirtmek için aynı kalırken, Müthiş Osilatör her türden çok düşük bir ivme kaydetti.

IOTA, Kurucu David Sønstebø’nun “farklı çıkarlar” nedeniyle IOTA Vakfı ile yollarını ayırması, proje için gündemdeki en önemli haberlerdi.

DigiByte (DGB)

Yukarıda belirtilen kripto para birimleri gibi, DGB de önemli yükselişler kaydetti. Ancak DigiByte’ın fiyat artışı, Cardano ve IOTA’nınki kadar yüksek değildi. Aslında, yazı yazılırken DigiByte pazarı bir düzeltme eğilimine giriyor gibiydi.

Bununla birlikte, söz konusu artışa rağmen, kripto para biriminin, DGB’nin destek seviyesine daha yakın olduğu, grafikler üzerindeki direncinden bir miktar uzakta işlem görmeye devam ettiği görülüyor.

Sinyal çizgisi ve MACD çizgisi, düşüş eğiliminin ardından iç içe geçerken, Göreceli Güç Endeksi, yakın zamandaki düşüşe rağmen aşırı satım ve aşırı alım bölgeleri arasında bulunuyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin