featured

Cardano için teknik göstergeler olumlu yönde! ADA 1,25 doları hedefliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano fiyatı, Tenkan-Sen’i test etmek için çarşamba günkü rallisinden geri çekildi ve yeterli alıcı buldu. Haftalık şamdan altı hafta sonra ilk kez olumlu bir ifade ile kapanacak. Osilatörler, muhtemelen 1 doları aşabilecek güçlü ve duyarlı bir yükseliş sıçramasını destekliyor.

Cardano fiyatı altı haftadır ilk kez olumlu yönde haftalık mum çubuğu kapanışı yaşayacak. Aynı zamanda günün geri kalanındaki ticaret faaliyetine bağlı olarak ADA haftalık mum çubuğunu bir Yutan Boğa olarak kapatabilir.

Satın alma momentumu güçlü kalırsa Cardano fiyatı etkileyici bir haftalık kapanışı tetikleyebilir

Cardano fiyatı çok yüksek bir şamdan desenini tamamlama yolunda. Yutan Boğa şamdanının piyasaya bağlı olarak birkaç yorumu vardır. Yine de, kısaca, mevcut mum çubuğunun gövdesi önceki mum çubuğunun gövdesini kapladığı sürece, Yutan Boğa bir boğa hareketi olarak kabul edilir.

ADA grafik

Bir trendin altında Yutan Boğa şamdanı görünürse, piyasanın tersine dönme olasılığı güçlüdür. Ancak, yine de başka bir mum çubuğu şeklinde onay gerekiyor. Osilatörler, bu düşük seviyelerden güçlü bir ralliyi destekliyor.

Göreceli Güç Endeksi, ayı piyasasında ilk kez aşırı satım seviyesinden sıçradı. RSI, daha yüksek seviyelere işaret ediyor. Aynı şekilde Composite Index, şu anda hızlı ve yavaş hareket eden ortalamaların üzerinde geçecek bir açıda. Son olarak, Optex Bantları tüm zamanların en düşük seviyelerinde. Bu da Cardano fiyatı için bir dip olması muhtemel.

ADA haftalık Ichimoku Kinko Hyo grafiği

0,88 dolar seviyesinde bir satın alma durdurma emri, 0,80 dolarda stop-loss ve 1,22 dolarda take-profit emirleri ile bir işlem açmak yatırımcılara kazandırabilir. Bu işlem, risk için 4.25:1’lik bir ödülü temsil eder. İki ila üç kutuluk bir takip durdurma iyi bir seçenektir. Bu da girişten irişten sonra elde edilen herhangi bir zımni kârın korunmasına yardımcı olabilir.

Cardano grafik

Bu işlem gerçekleştirilmeden önce eğer fiyat 0,74 dolara düşerse ihtimaller geçersiz olacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin