Zincir üstü metrikler, Cardano için büyümü öngörüyor!
Zincir üstü metrikler, Cardano için büyümü öngörüyor!

Zincir üstü metrikler, Cardano için büyümü öngörüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) ağı, özellikle devam eden ayı piyasası sırasında kripto pazarında güçleniyor. Bu, ADA yatırımcı görünümünün çoğunluğu yükselişe geçtiğinden, proje çevresinde olumlu bir duyarlılıkla sonuçlandı.

Anahtar noktalar

  • Aylık zincir üstü veriler, Cardano tarafından toplam 947 teklifin finanse edildiğini gösteriyor.
  • Zincirdeki cüzdan sayısı da son bir ayda %1,84 arttı.
  • İlgili bir haberde ADA’nın fiyatı son 24 saatte biraz düşüş gösterdi.

Aylık zincir üstü veriler, toplam 947 teklifin finanse edildiğini gösteriyor. Buna ek olarak, ADA ağındaki işlem sayısı %7,74 arttı ve zincir üzerinde toplam 42.5 milyon işlem gerçekleşti. Yerel token sayısı da %8,64 artışla 5.03 milyon arttı.

Bununla birlikte zincir içindeki cüzdan sayısı da son bir ay içinde %1,84 arttı. Bu, Cardano cüzdanlarının sayısını 1.16 milyon devredilen cüzdanla 3.36 milyona çıkarıyor, çünkü devredilen cüzdan sayısı da geçen ay %0,16 arttı.

Artan diğer zincir içi ölçümler arasında, geçen ay yeni cüzdanların ortalaması 1.000 ila 2.500 arasında olduğu için günlük yeni ADA cüzdanlarının sayısı yer alıyor.

 

Göstergeler olumlu olmasına rağmen, ADA son 24 saatte fiyatı %6,31 düşerek 0,5652 dolara gerileyerek hafif bir düşüş yaşadı. Bununla birlikte, yatırımcılar yaklaşmakta olan Vasil Hard Fork beklentisiyle ADA biriktirirken, ADA’nın fiyatı son yedi gün içinde %13,15 artış sağladı.

ADA için günlük işlem hacmi son birkaç saat içinde %34,03 düştü. Bu, toplam günlük işlem hacmini yaklaşık 1.487.866.402 dolara götürüyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin