Cardano için büyük güne çok az kaldı! Fiyat nasıl etkilenecek?
Cardano için büyük güne çok az kaldı! Fiyat nasıl etkilenecek?

Cardano için büyük güne çok az kaldı! Fiyat nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Salı günü Cardano (ADA) %0,82 yükseldi ve günü 0,6135 dolardan kapattı. Bugün erken saatlerde ise destek bulmadan önce 0,5710 dolara düştü. Daha sonra 0,5671 dolarlık destek seviyesinden uzaklaşarak 0,6446 dolar ile günün en yüksek seviyesine çıktı.

Vasil Hard Fork yaklaşıyor

12 Mayıs’taki kripto pazarındaki düşüşün ardından, dip alıcıların çok ihtiyaç duyulan desteği sağlamasıyla yatırımcı iştahı arttı. 12 Mayıs’ta yılın en düşük seviyesi 0,3919 dolardan toparlanan ADA, günü 0,6135 dolarda kapattı. 29 Haziran’da yapılması planlanan Vasil Hard Fork önündeki beklenti, ADA için talep yaratmaya devam ediyor.

Ölçekleme, kripto ana dalları için bir sorun olmaya devam ediyor. Cardano için, Hard Fork’un daha iyi ölçeklemeye yol açması bekleniyor. ADA için diğer olumlu etkenler, ağı geliştirmek için tasarlanmış yeni ağ özellikleri olan Cardano İyileştirme Önerilerini (CIP’ler) içerir.

ADA fiyat hareketi

Yazım sırasında, ADA %3,55 artışla 0,6353 dolara yükseldi. ADA güne hareketli bir başlangıç yaptı ve 0,6571 doları görmeden önce sabahın erken saatlerinde 0,6084 dolara düştü. ADA, 0,64 doların altına düşmeden önce direnç seviyesini 0,6484 dolardan kırdı.

EMA’lar ve 4 saatlik mum grafiği (aşağıda) fiyatta yükselişe işaret ediyor. ADA, şu anda 0,6064 dolar olan 200 günlük EMA’nın üzerinde oturuyor. Bu sabah, 50 günlük EMA, 100 günlük EMA’dan çekildi. Bununla birlikte 100 günlük EMA, 200 günlük EMA’ya daraldığı için ADA pozitif hareket ediyor. 200 günlük EMA’nın üzerinde bit hareket, 0,70 dolarlık bir koşuyu destekleyecektir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin