Cardano için büyük gün geldi! Balina hesapları ADA'ya yöneliyor
Cardano için büyük gün geldi! Balina hesapları ADA'ya yöneliyor

Cardano için büyük gün geldi! Balina hesapları ADA’ya yöneliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano Vasil ağ yükseltmesi, epoch 365’te gerçekleşmesi planlanıyor. Cardano büyük günü yaklaşırken balinalar altcoin’e yönelmeye başladı. Uzun zamandır beklenen Vasil hard fork’un bugün uygulanması planlanıyor. Balinalar da son dakika telaşında ADA biriktirirken görüldükleri için dikkat çekiyor. WhaleStats verilerine göre, ADA, Vasil yükseltmesinden saatler sonra, ilk 100 BSC balinası ilk 10 varlık arasına geri döndü. Husky havuzu kurucusu Carolin Taling’e göre, Vasil yükseltmesi bugün 21:44 UTC’de gerçekleşecek. En iyi kripto borsası Binance, iki aşamada gerçekleşecek olan Vasil hard fork için destek belirtti.

İlk güncellemeye göre Vasil ağ yükseltmesi 365. dönemde veya yaklaşık olarak 22 Eylül’de 21:45’te tarihinde gerçekleşecek. ADA’nın para yatırma ve çekme işlemlerinin bir saat önce askıya alınması planlanıyor.

Cardano’nun Vasili için geri sayım başladı

Plutus V2 Maliyet Modeli ağ yükseltmesi 366. çağda veya yaklaşık 27 Eylül’de 21:45’te gerçekleşecek. Bu durumda, ADA’nın para yatırma ve çekme işlemleri yaklaşık 27 Eylül saat 20:45’ten itibaren askıya alınacaktır.

Binance, yükseltilmiş ağın kararlı olduğunu düşündüğünde ADA için para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacağını söyledi. Bu arada, ağ yükseltme ve hard fork sırasında ADA ticaretini etkilemeyecek. Vasil, Cardano’nun yerel akıllı sözleşme dili olan Plutus’un yeni sürümünün tanıtımı da yapılacak. IOG ekibi ve Cardano Vakfı, kripto para birimi endüstrisindeki birçok kişinin beş yıllık platform için yeni bir dönemin başlangıcı olacağı yükseltmeye hazırlanıyor. Vasil’in birkaç gün faaliyete geçmesinin ardından, Plutus V2’nin önümüzdeki hafta yayına girmesi bekleniyor. Cardano karmaşık değişiklikler nedeniyle işlem boyutunu da azaltması bekleniyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin