Altcoin 2022 yılının genelinde popülerliğini kaybetti: Ticaret kaybı fazla oldu

Cardano için 2030 yılı tahminleri ortaya çıktı: Peki ne kadar olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli ve kaliteli projelerinden biri olan Cardano için 2030 yılı tahmini geldi. Platform, 2022 yılında pek çok projesiyle dikkat çekmeyi başarıyor. Merkeziyetsiz borsasını geçtiğimiz günlerde tanıtan ekip, önemli adım atmıştı.

Finder tarafından yeni bir anket düzenledi. Panel anketinde Cardano ile ilgili demeçlere yer verildi. Projenin sağlam olmasına dayandırılan bir tahmin geldi. 

Cardano örneği ve fiyat potansiyeli, Finder tarafından en son panel anketinde incelendi. Danışılan analistlerin görüşüne göre, ADA’nın fiyatı 2030 yılına kadar 58$’a ulaşacak. Panel ayrıca akıllı sözleşmelerin etkin olduğu, hakemli para biriminin bu yılı 2,72$’lık bir fiyatla bitireceğini öngördü.

Cardano yıl sonu 2,5 dolar aşacak

Bir karşılaştırma web sitesi ve para uygulaması olan Finder tarafından yapılan en son analist anketine göre Cardano’nun geleceği parlak. Analistler geleceğin varlıklarından biri olarak ADA’yı örnek gösteriyor.

Bir analist paneli, Cardano merkezli en son raporunda, akıllı sözleşmelerin etkinleştirildiği kripto para biriminin 2030 yılına kadar 58$ ‘a ulaşacağını tahmin etti. Anket ayrıca ADA’nın bu yılı iyi geçireceğini söylüyor. %160’tan fazla sıçrayarak 2,72 $’lık bir fiyatla bitireceğini öngörülüyor.

Paneldeki Cardano’nun en büyük savunucularından biri olan Permission’ın baş ürün sorumlusu Vanessa Harris şunları söyledi: 

“ADA; güvenlik, doğruluk ve ademi merkeziyetçiliği merkezine koyan, resmi yöntemlerle ve hakemli araştırmalarla desteklenen birkaç akıllı sözleşme platformundan biridir.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin