Cardano Hydra güncellemesine çok yakın! ADA fiyatı yükselişe geçecek mi?
Cardano Hydra güncellemesine çok yakın! ADA fiyatı yükselişe geçecek mi?

Cardano Hydra güncellemesine çok yakın! ADA fiyatı yükselişe geçecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ölçeklenebilirlik çözümü Hydra, bu haftaki ikinci ön sürümünde uçtan uca düğüm entegrasyonunu başlattığını duyurdu. Analistler, ADA’nın fiyat trendindeki gizli yükseliş farklılıklarını gözlemliyor ve altcoin için yükselişin devam edeceğini söylüyor. Cardano geliştirme ekibi, 3.057 yeni GitHub taahhüdü ile hızlı bir şekilde oluşturmaya devam ediyor.

Cardano fiyatı, yaklaşık %25’lik bir düşüş kaydettiği 4 Aralık tarihinden beri kurtulmaya çalışıyor. Analistler, Cardano fiyat tablosunda gizli bir yükselişin olabileceğini söylüyor.

Cardano’nun ölçeklendirme çözümü Hydra yaklaşıyor

Cardano’nun 2. katman ölçeklendirme çözümü Hydra’nın geliştirilmesinin çok yakında yayınlanması bekleniyor. Hydra ekibi, bu hafta ikinci yayın öncesi, uçtan uca ADA için düğüm entegrasyonunu başlattığını duyurdu.

https://twitter.com/InputOutputHK/status/1471076456314904581

ADA 2. katman ölçeklendirme çözümünün piyasaya sürülmesi, işlemlerin ve akıllı sözleşmelerin paralel olarak işlenmesine izin vereceği için ADA blockchainin anahtarı diyebiliriz. Hydra’nın ADA ekosistemindeki uygulaması, Ethereum ağının “sharding” veya paralel blockchainleri oluşturmasından beklediği gibi benzer sonuçlar göstermesi bekleniyor.

ADA geliştirme ekibi, altcoinin cüzdanı üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak düğümün en son sürümü olan v.1.32.1 ile uyumluluğunu artırdı.

Analistler, Cardano fiyat grafiğini değerlendirdi ve gizli yükseliş farklılıkları kaydetti. “CoinsKid” adlı YouTube kanalındaki kripto analistleri, düşen bir kama modelinde fiyatın 1,27 dolara düştüğünü gözlemledi. Bu düşüşün boğa modeli oluşturduğunu iddia ediyorlar.

ADA fiyatı önümüzdeki günlerde 1,34 dolarda yer alan direnci kırabilir. Yükseliş devamında önceki seviyelerin izini sürebilir. Analist, düşen kama modelini ADA fiyat rallisinin habercisi olarak görüyor ve mevcut seviyeden %10’luk bir artışla 1,47 dolarda hedef belirledi. Analistler ayrıca fiyatın %60 düşüşle görebileceği en dip noktada olduğunu ve yükselişin yakında başlayabileceğini belirtiyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin