Cardano fiyatı bu formasyona göre %100'lük bir ralliye hazırlanıyor!
Cardano fiyatı bu formasyona göre %100'lük bir ralliye hazırlanıyor!

Cardano fiyatı bu formasyona göre %100’lük bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap verilerine göre Cardano, son 24 saatte yaklaşık %9 düşüşle 0,50 dolar seviyesinde işlem görüyor. Boğalar, 16 Mayıs’ta fiyatı 0,613 doların üzerine çıkarmak için yapılan başarısız bir girişimin ardından teslim oldular.

Günlük grafikte, 9 Kasım 2021’den 2,38 dolarlık yüksek geri çekilme ve Mart sonundaki toparlanmanın ardından başka bir düşüş turu fincan kulp formasyonunu andırıyor.

Fincan kulp formasyonu, kulplu bir bardağı andıran, bardağın “u” şeklinde olduğu ve kulpun hafif aşağı doğru bir kaymaya sahip olduğu bir yükseliş formasyonudur. Konsolidasyon periyodu, genellikle bir kopuş tarafından takip edilen tutamaç içinde yakalanır. Fincan ve kulp oluşumu için hedef, bardağın yüksekliği artı kulpun kırılma noktasıdır.

Bu modelin güç kazanması için Cardano boğalarının günlük 50 MA yakınındaki yatay bariyeri 0,85 dolardan ezmeleri gerekebilir. Bunun üzerinde, günlük 200 MA’da 1,19 dolardan başka bir bariyer bulunuyor. Bu kısıtlamaların üzerine çıkmak, sekizinci en büyük kripto para birimi Cardano için %100 bir ralli anlamına gelebilir.

Cardano kısa süre önce 0,39 dolar seviyesine yakın düşüşler için destek buldu. Aksi takdirde, önümüzdeki günlerde bu seviyenin tekrar test edilmesi gerekiyorsa ve bu desteğin dayanıklılığı teyit edilirse, yakında yeni bir zirveye ulaşılabilir.

Cardano’nun IOHK’si büyüme güncellemelerini paylaşıyor

Cardano’nun ana şirketi IOHK, listeler, testnet lansmanları, geçişler, ortaklıklar ve daha fazlası dahil olmak üzere ADA ekosistemindeki en önemli güncellemeler hakkında bilgi paylaştı.

https://twitter.com/InputOutputHK/status/1527232138612989953

Bir dizi, çeşitli çözümler geliştirmeye odaklanan çeşitli projeler hakkında bilgiler içeriyordu. AadaFinance test ağı geçen hafta yayına girdi. Indigo protokolü ayrıca özel test ağını da başlattı.

Haftanın başlarında, Charles Hoskinson, Cardano topluluğunun bağlılığını övdü ve “Pazarlamamız var. Şimdi üç milyon üyesi var ve büyüyor” dedi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin