Cardano fiyatı, bir hafta içinde yüzde 25 artış kaydetti! Beklenen yükseliş trendi başladı mı?
Cardano fiyatı, bir hafta içinde yüzde 25 artış kaydetti! Beklenen yükseliş trendi başladı mı?

Cardano fiyatı, bir hafta içinde yüzde 25 artış kaydetti! Beklenen yükseliş trendi başladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Topluluk altcoin ekosistemindeki güncellemeleri beklerken Cardano fiyatı geçen hafta çift haneli kazançlar elde etti.  Ethereum Sanal Makinesi uyumlu ikinci katman olan Milkomeda C1 ana ağı, 28 Mart tarihinde Cardano ağında piyasaya sürülecek. Analistler, altcoinin yükseliş trendinin devam edeceğini tahmin ediyor.

Cardano fiyatı çift haneli kazançlar kaydetme yolunda

Topluluk Milkomeda C1 ana ağına hazırlanırken ADA fiyatı yükseliş trendine devam edebilir. Taraftarlar, Milkomeda 28 Mart’ta yayına girdiğinde Cardano’nun Ethereum ile önemli bir birlikte çalışabilirlik dönüm noktasına ulaşabileceğine inanıyor.

Milkomeda, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumludur. Bu da onu ETH ekosistemine bir ağ geçidi yapar. Destekçiler Cardano ağındaki merkezi olmayan uygulamaların eksikliğini eleştirse de, Milkomeda lansmanı ile ikinci katman altcoinin büyümesini önemli ölçüde artırabilir.

Şubat 2022’nin sonlarında Milkomeda, Cardano ve Ethereum ağı arasında bir test ağı köprüsü başlattı. İkinci katman protokolü, Cardano‘da hayata geçecek olan köprüyü inşa etmek için bir birlikte çalışabilirlik projesi olan Nomad ile işbirliği yapmıştı.

Milkomeda ana ağda yayına girdiğinde, yatırımcılar iki blockchain arasında varlıkları ileri geri gönderebilme imkanı olacak. Analistler, ADA fiyat trendini değerlendirdi ve altcoinde bir ralli öngördü. Anonim kripto analisti olan @AltcoinSherpa, altcoin yükseliş trendini sürdürürken ADA için minimum 1,25 dolar fiyat hedefi belirledi.

Analistler, ADA fiyatının ana direncinin 1,12 dolar olduğunu savunuyor. Altcoin tırmanışındaki seviyeyi yeniden test etti. Ayrıca analistler ADA fiyatının 1 dolara geri çekilebileceğine inanıyor; Bu yatırımcılara bir satın alma fırsatı sağlayacaktır. Analistler, uzun vadede ADA’da yükselişe devam ediyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin