Cardano fiyat ve hacim oynaklıkla değeri değişiklik gösteriyor

Cardano fiyat ve hacim oynaklıkla değeri değişiklik gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli varlıklarından biri olan Cardano ciddi bir oynaklık ile karşı karşıya. 2 Aralık Perşembe günü ile 4 Aralık Cumartesi günü arasında sert bir düşüş yaşadı. Toparlanmayı sürdürse de grafikte belirsizlik yaşanıyor. Cardano fiyat ve hacim tarafında ise önemli farklılık oluştu.

Kripto piyasasının hızlı bir çöküş yaşandığı dönemde ADA coin nasibini aldı. Cardano son olarak Eylül ayının başında zirve yaptı. O günden bu yana ciddi bir düşüş eğiliminde. Grafiğine baktığımızda 3 doları geçerek tüm zamanlar zirvesini görmüş. Zirveden ise geriye doğru bir çekilme yaşadı. En tepeden yaşadığı düşüşle birlikte yüzde 60’lık fiyat kaybı oluştu. 

2 Aralık ile 4 Aralık arasında %32 düştü. Ancak toparlanarak 1,19$ destek seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Bununla birlikte, olumlu iyileşme belirtileri gösterdikten sonra, BTC 50.000 doların altına düştüğü için işler ADA için olumsuz yönde etkilendi. Sonuç olarak, 8 Aralık itibarıyla, Cardano’nun piyasa değeri, piyasadaki oynaklık devam ettiği için son 24 saatte 3 milyar dolardan fazla kaybetti. Cardano fiyat şu an 1,37 dolar üzerinde işlem görüyor.

Cardano düşüş

Cardano fiyat çökerken, ADA topluluğu 1 milyon kullanıcıya ulaştı

ADA coin, kısa süre içinde 48,85 milyar dolarlık değerden 45,53 milyar dolara düştü. Son 24 saat içinde piyasa değerinde 3 milyar dolarlık kayıp oluştu. Son 24 saat içinde yüzde 5, son 1 hafta içinde ise yüzde 15’lik geri çekilmeye sahne oldu.

Cardano fiyat düşüş yaşamasına rağmen iyi haberlerde var. ADA ilk defa milyonluk kullanıcı sayısına ulaştı. Akıllı sözleşmelerin uygulanmasının ardından, geliştiricilerin nihayet ağ üzerinde DApps yayınlamasına izin verildiği için ağın boyutu büyüdü. Bu da yüksek ilgi seviyesinin bir sonucu olarak blok zincirinde başlatılan projeler çok başarılı oldu.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin