Cardano fiyat tahmini: ADA fiyatı için bu seviyelere dikkat!
Cardano fiyat tahmini: ADA fiyatı için bu seviyelere dikkat!

Cardano fiyat tahmini: ADA fiyatı için bu seviyelere dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) şu anda fiyatta %3,32’lik bir düşüş yaşamasından sonra 0,4073 dolar seviyesinden işlem görüyor. Cardano (ADA) için günlük grafik ise azda olsa yükseliş gösteriyor. ADA için satış baskısı devam ederse, fiyatı 0,3837 dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

Kripto piyasa değerinin tamamı son 24 saatte %1,89 düştü. Ancak hâlâ 1 trilyon dolarlık kıyaslamanın üzerinde işlem görüyor. Toplam kripto para piyasası değerindeki bu düşüş, büyük ölçüde en büyük 10 kripto paranın günlük fiyat düşüşlerinden kaynaklandı.

Bu kriptolardan biri de Cardano (ADA) oldu. Elde edilen verilere göre ADA, son 24 saatte fiyatta %3,32’lik bir düşüşün ardından şu anda 0,4073 dolar seviyesinde işlem görüyor. ADA’nın fiyatı aynı dönemde 0,4259 dolara ve 0,4022 dolara kadar düştü. Altcoin gün boyunca kırmızıda olmasına rağmen, ADA fiyatı geçen hafta %1,39 arttı.

ADA’nın gün içindeki sıkıntılarına ek olarak, piyasadaki en büyük iki kriptoya, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) karşı sırasıyla yaklaşık %1,89 ve %1,55 oranında zayıfladı.

MACD çizgisi MACD sinyal çizgisinin üzerinde konumlandığı için Cardano (ADA) için günlük grafik azda olsa yükseliyor. Ayrıca 9 EMA ve 20 EMA’nın üzerinde bulunuyor. Bununla birlikte, 9 ve 20 EMA çizgileri ve MACD histogram gradyanı herhangi bir gösterge ise, bu yükseliş hissi sona eriyor olabilir.

MACD göstergesi 3 gün önce ADA’nın belirlediği zirveden sonra terse döndü. O zamandan beri, MACD histogramının ve 9 EMA çizgisinin gradyanları azaldı. Bu kaçınılmaz olarak ADA’nın fiyatının da düşmesine neden oldu. Sonuç olarak, ADA’nın fiyatı artık 9 EMA seviyesinde yer alıyor. ADA için satış baskısı devam ederse, fiyatı 0,3837 dolardan en yakın desteğe düşebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin