Cardano fiyat tahmini: ADA boğaları, yükseliş için bir şans elde etti!
Cardano fiyat tahmini: ADA boğaları, yükseliş için bir şans elde etti!

Cardano fiyat tahmini: ADA boğaları, yükseliş için bir şans elde etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı, istikrarlı destek seviyeleri etrafında konsolide oluyor. Altcoin, iki haftadan uzun süredir dar bir aralıkta işlem görüyor. Bu nedenle, bir kopuş muhtemelen patlayıcı bir hareketi tetikleyecektir.

Anahtar noktalar

  • Cardano fiyatı 0,310 dolar destek seviyesinin üzerinde seyrediyor ve hızlı bir yükseliş şansı var.
  • ADA boğalarının 0,379 dolara doğru bir hareketi başlatmak için 0,321 dolarlık engeli aşması gerekiyor.
  • 0,299 doların altında kapanan dört saatlik bir mum çubuğu yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Cardano fiyatı yükselişin yeniden canlanmasını bekliyor

Cardano fiyatı yaklaşık üç haftadır 0,299 dolar ile 0,321 dolar arasında işlem görüyor. Bu aralığın üzerine çıkmak için birden fazla girişim olsa da, yükseliş momentumunun olmaması, 0,310 dolar seviyesinin yeniden test edilmesine neden oldu.

Yatırımcılar, Cardano için önemli bir gösterge olan Göreceli Güç Endesksi’ni (RSI) yakından takip etmeli. Bu popüler momentum göstergesi, 45’te orta noktanın altında geziniyor. Orta noktanın tersine dönmesi, boğaların harekete geçmeye hazır olduğunu gösterecek.

Bu gelişmenin, Cardano fiyatını 0,321 dolar engelini aşması için itmesi gerekiyor. Başarılı bir hamle, ADA‘nın daha yükseğe taşınmasının yolunu açacaktır. Böyle bir durumda, “Ethereum katili”, acil direnç seviyesini 0,379 dolar olarak hedefleyecektir.

Bu hareket, ADA’yı 0,310 dolardan satın alan yatırımcılar için %22’lik bir kazanç anlamına geliyor.

ADA/USDT 4 saatlik grafik

Ek olarak, patlayıcı hareketin gerçekleşmesi için Bitcoin fiyatının düşük volatil hareketine son vermesi gerekiyor. Öte yandan, ADA 0,299 doların altında dört saatlik bir mum üretirse, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Böyle bir durumda, Cardano fiyatı 0,295 dolar ve 0,290 dolar destek seviyelerini yeniden görebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin