Cardano fiyat hareketinin arkasında DeFi gücü mü var? İşte veriler
Cardano fiyat hareketinin arkasında DeFi gücü mü var? İşte veriler

Cardano fiyat hareketinin arkasında DeFi gücü mü var? İşte veriler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA), büyük dijital para birimlerinin yeniden canlandığı bir dönemde yükseliş işaretleri gösteriyor. Cardano, şu anda olumlu bir görünüm elde etmek için Merkezi Olmayan Finans (DeFi) merkezindeki artışın gücüne güveniyor.

Cardano Kilitli Toplam Değer (TVL), DeFi faaliyetlerindeki canlanmanın ortasında bu haftanın başlarında %150’den fazla büyüme kaydetti. DeFiLlama’dan alınan son veriler, protokolde yerleşik akıllı sözleşmelerde kilitlenen ADA’nın 378 milyonu aştığını gösteriyor.

Bugün dijital para birimi ekosistemindeki daha geniş dalgalanma ile Cardano, üzerinde yerleşik merkezi olmayan uygulamalar tarafından öne çıkan getiri sağlayan ürünlerdeki sürekli büyümeden yararlanmaya hazırlanıyor. DeFi ürünlerine olan taleple birlikte, arz ve talep yasalarına göre ADA için hazır bir talep olması kaçınılmazdır.

Cardano, hafta başından bugüne %5,25’lik büyüme ile 0,3632 dolardan işlem görüyor.

Cardano ve doğal protokol geliştirme

Cardano, blockchain protokollerinde merkeziyetsizliğin önemli bir itici gücü ve savunucusu olmuştur ve protokolü Web 3.0 destekli yönetişim ilkelerine uymak için özenle geliştirmektedir.

Çevresindeki en merkezi olmayan protokollerden biri olarak markalanan Cardano’nun gelişmiş dağıtılmış tasarımından doğan likit staking teklifi, SEC’in düzenleyici yaptırımlarının atlatılmasının bir yolu olarak gösterildi.

Cardano, nihayetinde DeFi büyümesine ve uzun vadede yerel token büyümesine yardımcı olacak önemli gelişmelerden geçiyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin