Ethereum rakibi Cardano (ADA), iki aylık aylık düşüşün ardından yeniden ayağa kalkabilecek mi?
Ethereum rakibi Cardano (ADA), iki aylık aylık düşüşün ardından yeniden ayağa kalkabilecek mi?

Cardano fiyat analizi: ADA yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano için 0,98 ile 1,47 ABD doları arasındaki aralık henüz kırılmadı. Yazma sırasında, ADA kısa vadede yükseliş ivmesine sahip ve bir kez daha aralığın en yüksek seviyelerine doğru bir iyileşme başlatabilir. Öte yandan Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson Periscope’ta canlı bir yayında Cardano’nun NFT planlarını ima etti. Kripto sektöründe işlerin çok hızlı hareket edebileceğini belirtti ve hatta Ethereum’un bir gün Cardano’ya taşınabileceğini öne sürdü.

1 saatlik Cardano fiyat grafiği

Soluk sarı ile gösterilen seviyeler, ADA’nın Şubat sonundan bu yana oluşturduğu 0,98-1,47 ABD doları aralığındaki önemli seviyeler. Bu seviyeler Gann’ın sekizde bir kuralı kullanılarak çizildi ve 1,08 dolardaki %25 seviyesinin fiyata bir miktar destek sağladığı görülebilir.

Yazma sırasında ADA, Bitcoin’in kısa vadeli yükselişini takip etti; Bitcoin, yazı yazılırken 50.500 dolardan 53.400 dolara yükselerek işlem gördü ve ADA da 1,1 dolardan kurtuldu. Bunun bir sıçrama mı yoksa iyileşmenin başlangıcı mı olduğu görülecek.

Birden fazla zaman dilimi boyunca teknik göstergeler, kısa vadeli momentum yükseliş eğilimi gösterirken, ADA’nın henüz yüksek seviyelere doğru toparlanmaya başladığını doğrulamadığını gösterdi. Aralığın orta noktasında fiyatın tepkisi oldukça önemli olacaktır.

Saatlik grafik yükselen bir RSI gösterdi, yükselen ivme artışına dikkat çekti ve 1.2 doların test edilmesi muhtemel. Bununla birlikte, OBV istikrarlı bir düşüş wğiliminsw ve satın alma hacmi henüz ADA için bir artışa neden olmak için kuvvetle devreye girmedi.

Teklifleri 1.08 dolar ve 0.98 dolar olarak belirlemek için 1.2 doların reddi kullanılabilir, önümüzdeki 48 saat içinde 1.2 doları desteğe dönüştüreiblirse yükseliş gücünün bir işareti olacaktır.

Aralığın orta noktası, bu aralıktaki en önemli seviye ve yakında desteğe çevrilirse destek olarak 1,2 dolarda long pozisyon girilebilir. Stop-loss ise 1,16 dolar olarak belirlenebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin