Cardano rallisi sürüyor – fiyat 1 doları görecek mi?
Cardano rallisi sürüyor – fiyat 1 doları görecek mi?

Cardano fiyat analizi: ADA yükselecek mi? Teknik görünüm, kritik seviyeler ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 35 sentin üzerine çıkan Cardano fiyatı, 0,3750 dolardaki direnç seviyesini test ediyor ve güçlü bir yükseliş ivmesi gösteriyor. ADA, 40 sente yaklaşırken yeni yıllık zirvelere tırmanıyor. Peki ADA yükselecek mi?

Kipto para piyasası son 24 saattir düşüş eğilimi gözlemliyor. Kripto para birimlerinin kralı Bitcoin, 35.000 dolar seviyesine geri dönerken, Ethereum 1.200 dolarda.

Cardano fiyat analizi

Cardano fiyatı 2021’e yavaş bir başlangıç ​​yapmış olsa da yükselişe geçerek 20 dolar seviyesinin üzerine çıkarken varlığın fiyat hareketi hızla ivme kazandı. Güçlü satın alma ivmesi, ADA’nın boğalar durmadan önce 35 sent seviyesine yükselmesine neden oldu. Keskin yükseliş ivmesi, fiyatın dengelenmeden önce 24 sent seviyesinde bir düzeltme görmesine neden oldu.

Geçtiğimiz yedi günde, Cardano fiyatı 25 sent seviyesinden toparlandı ve 35 sent seviyesinin üzerine çıktı, boğalar 0,3750 dolardaki direnç seviyesinde şarj oldu.

Teknik göstergeler ne söylüyor?

Teknik göstergeler arasında, MACD yükselişte ancak iki EMA yakınlaşmaya başladıkça azalan bir yükseliş ivmesi gösteriyor. Ancak EMA’lar hala birbirinden çok uzak ve piyasada güçlü bir yükseliş baskısı gösteriyor.

0,3750 dolar seviyesinden son zamanlarda ret gelmesiyle RSI nötr duruma döndü ve daha fazla aşağı doğru hareket gösterdi. Şu anda gösterge 61,75’te ve altında hareket ederek fiyat seviyesinde güçlü bir düşüş baskısı olduğunu gösteriyor. Göstergenin nötr konumu, ADA’nın kısa vadede yüksek volatilite gözlemleyebileceğini gösteriyor.

Bollinger bantları da genişliyor ve bu duyguyu paylaşıyor. Bu da kısa vadede ADA için fiyat oynaklığının arttığını gösteriyor.

ADA yükselecek mi?

Dört saatlik teknik analiz, 28 ana teknik göstergeden 17’si kısa vadede yükseliş yönlü fiyat hareketine işaret ettiğinden güçlü bir satın alma sinyali veriyor. Öte yandan, sadece iki gösterge aşağı yönlü bir fiyat hareketini gösterirken, dokuz tanesi tarafsız kalıyor ve iki tarafı da ima etmiyor.

24 saatlik teknik analiz, olumlu bir fiyat hareketi lehine 18 göstergeli bir satın alma sinyali veriyor ve bu duyguyu paylaşıyor. Üç gösterge satış sinyali verirken, yedi gösterge nötr kalıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin