Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.
Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.

Cardano fiyat analizi: ADA için teknik görünüm, beklenen yön ve izlenecek kritik noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı son birkaç gündür dar bir aralıkta işlem görüyor, fiyat her iki yönde de bir çıkış yapamıyor. Son günlerde hem alış hem de satış baskısının azalmasıyla ticaret hacmi de küçüldü.

Kripto para piyasası, çoğu büyük kripto para dönem boyunca kayıplar kaydettiği için son 24 saat boyunca düşüş eğilimi gösterdi. Bunlar arasında son 24 saat içinde 4,67 ve yüzde 4,50 düşüş kaydeden Bitcoin ve Ethereum bulunuyor. Bununla birlikte, XRP gibi bazı altcoinler önemli bir yükseliş hareketi kaydetti.

Teknik göstergeler Cardano için ne anlatıyor?

Teknik göstergeler arasında MACD, histogramların kırmızıya dönmesiyle düşüş eğilimi gösterdi. Benzer şekilde, iki EMA birleşti, ancak şimdi zıt yönlerde hareket ettikçe keskin bir sapma gösteriyorlar. Fiyat 34 sent işaretinin üzerinde tutunmaya devam ederse, gösterge, yükseliş tarafına geri dönüşe işaret edebilir.

Cardano fiyatı 35 sent civarında salınım hareketi gözlemlediğinden RSI 17 Ocak’tan bu yana nötr kaldı. Şu anda, fiyat hareketi 34 sentte destek bulmadan önce gösterge düşük seviyede kalıyor ve daha da aşağı gidiyou. O zamandan beri, RSI’ın eğimi önemli ölçüde azaldı ve mevcut fiyat seviyesinde yükseliş baskısı olduğunu gösteriyor.

Bollinger bantları şu anda dar ve fiyat göstergenin ortalama çizgisinin yakınında işlem görmeye devam ettikçe daha fazla yakınsama gösteriyor. Bu, düşük volatiliteye işaret ediyor ve eğimli alt çizgi yükseliş işareti iken, üst sınır yatay kalıyor ve güçlü bir direnç gösteriyor. Gösterge, bir kırılmadan önce mevcut seviyede daha fazla konsolidasyon öneriyor.

Genel olarak, dört saatlik teknik analiz, 26 ana teknik göstergeden 10’u olumsuz bir fiyat hareketini desteklediğinden makul güçte bir satış sinyali veriyor. Öte yandan, yalnızca altı gösterge yukarı doğru bir hareketi işaret eden sinyalleri veriyor. Geri kalan on gösterge ise tarafsız.

24 saatlik teknik analiz, bu duyarlılıkla çelişiyor zira analiz, 12 göstergenin, düşüş eğilimini gösteren beş göstergeye kıyasla olumlu bir fiyat hareketi tercih ettiğini gösteriyor. 4 saatlik analize benzer şekilde, göstergelerin büyük bir yüzdesi, kararsız bir bakış açısına işaret eden tarafsız bir duygu gösteriyor.

Yatırımcılar ADA fiyatı için ne beklemeli?

Yatırımcılar, Cardano fiyatının 35 sent seviyesinde konsolide olmaya devam etmesini bekleyebilir. Güçlü direnç seviyesi, alıcılar 30 sentteki destek seviyesini savunmaya devam ederken, ADA’nın 0,3750 dolar seviyesinin üzerine çıkmasına izin vermiyor. Karışık teknik analizler ve nispeten düşük ticaret hacminin yanı sıra, ADA’nın bu seviyeler dahilinde işlem yapmaya devam etmesi beklenebilir.

Cardano fiyatı 30 sent seviyesinin üzerinde tutunamazsa 25 sentteki destek seviyesini tekrar ziyaret edebilir. Bu durumda, ADA’nın 0,375 dolardan 0,40 dolara yükselen bir boğa rallisi başlatması beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin