Cardano fiyat analizi: ADA için takip edilmesi gereken seviyeler ve beklenen yön
Cardano fiyat analizi: ADA için takip edilmesi gereken seviyeler ve beklenen yön

Cardano fiyat analizi: ADA için takip edilmesi gereken seviyeler ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı kritik desteğin kırılmasıyla sonuçlanabilecek zorlu bir durum içersinde. Diğer taraftan Charles Hoskinson ise ABD hazinesi kripto paraları öldürmek için elinden geleni yaptığını açıkladı. Düşüş eğiliminde olan altcoinin yatırımcıları daha büyük bir düşüş yaşanmadan önce dikkatli davranıyor. ADA için yer alan 1,90 desteği kırılırsa fiyat 1,70 dolarda yer alan desteğe gerileyebilir.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, kripto para piyasasının şu anki durumu ve Güney Afrika’da geçirdiği süre boyunca nasıl düzenlemeden yoksun olduğu hakkında konuşma yaptı. Hoskinson, düzenleyicilerin hızla büyüyen kripto piyasasını yakından takip ettiklerini ve piyasayı “öldürmeye çalıştıklarını açıkladı.

Piyasanın yükselişiyle birlikte dolandırıcılık durumları ve kara para aklama faaliyetleri de artt ve farklı ülkelerdeki düznleyiciler çeşitli kısıtlamalar getirdi. Ayrıca, bazı ülkeler madenciliği ve kripto paraları tamamen yasaklayarak çok daha sert bir duruş sergiledi.

Hoskinson kaydetti,

DC’de Hazine Bakanlığı, endüstrimizi öldürmek için elinden gelen her şeyi yapıyor… 2 trilyon dolarlık endüstri ve hükümetim onu ​​öldürmeye çalışıyor.

Ripple ve XRP, SEC ile yasal bir dava süreci yaşarken, düzenleyici belirsizlik nedeniyle diğer projeler geri adım atıyor. Cardano’nun keyif aldığı güvenli bölgeye rağmen, ADA fiyatı istenilen performansı gösteremiyor ve düşüş eğilimini işaret ediyor.

Cardano (ADA) fiyat analizi

ADA fiyatı, 18 Eylül’den bu yana üç belirgin düşüş ve belirgin seviyeleri belirleyerek düşüş sinyali verdi. Bu noktalar ile birlikte grafikte simetrik üçgen oluşumu oluştu. Bu teknik oluşuma göre ADA fiyatı %19 gibi bir oranda düşüşle karşı karşıya kalabilir. Bu durumda, Cardano fiyatı daha düşük riske giriyor gibi görünüyor. 2,12 dolardaki alt trend çizgisinin altında kesin bir kapanış, düşüşün başladığını göstermeye önemli bir işaret olabilir.

Böyle bir durumda, ADA, hedeflenen hedefi 1,69 dolardan yeniden test etmek için daha da düşecek. Ayrıca 1,91 dolar ve 1,73 dolar destek tabanları satış baskısının yoğun olacağı fiyatlar olacağı için bu düşüş kolay geçmeyecek.

ADA/USDT 9-hour chart

Öte yandan, simetrik üçgenin alt trend çizgisinin altındaki mevcut düşüş bir sahte çıkıştır. Yani yatırımcılar, Cardano fiyatının üst trend çizgisinde hareket etmesini beklemesinde fayda olabilir. Burada belirleyici bir kapanış olan 2,26 dolar, potansiyel bir yükseliş başlangıcını işaret ediyor diyebiliriz. Böyle bir durumda, boğalar 2,58 dolarlık engeli geçtikten sonra teorik hedef 2,70 dolarda kalıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin