Diğerleri yükselirken uyuyan altcoin sahneye çıkıyor! Satın alma fırsatı mı?
Diğerleri yükselirken uyuyan altcoin sahneye çıkıyor! Satın alma fırsatı mı?

Cardano fiyat analizi: ADA için sıradaki hamle yükseliş mi olacak? İşte izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ile benzer hareket eden Cardano fiyatı, ABD doları karşısında 1 doların üzerinde güçlü bir yükselişle işlem görüyor. ADA fiyatının 1,50 dolar direnç bölgesine doğru yükselmeye devam etmesi muhtemel.

Cardano için son birkaç gün nasıl geçti?

Cardano fiyatı, ABD doları karşısında 1 dolar pivot seviyesinin üzerinde güçlü bir yükseliş gördü. ADA/USD çifti, pozitif bölgeye ilerlemek için 1,20 ve 1,250 dolar seviyelerinin üzerinde hız kazandı.

Sonuç olarak, fiyat 1,35 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve 1,488 dolarda yeni bir yıllık zirveye yükseldi. Sonrasında 1,4 dolar ve 1,350 doların altında olumsuz bir düzeltme oldu. Fiyat, 0,991 dolardan 1,488 dolara yaşanan hareketin %50 Fib geri çekilme seviyesinin altında işlem gördü.

Ancak fiyat 1,2 dolar bölgesi yakınında güçlü teklifler buluyor. Aynı zamanda 1,200 dolarlık desteğin ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) üzerinde güzel bir şekilde işlem görüyor. Dahası, 4 saatlik grafikte 1,180 dolara yakın destekle oluşan büyük bir yükseliş trendi çizgisi var.

İzlenecek önemli seviyeler

Bir sonraki temel destek 0,1810 dolar seviyesine yakın. Bu destek ayrıca 0,991 dolardaki dip seviyeden 1,488 dolara yükselen hareketin %61.8 Fib geri çekilme seviyesi civarında. Ana destek şu anda 1,150 dolar seviyesinin ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) yakınında oluşuyor.

Daha fazla kayıp, 1,050 dolar ve 1,020 dolar destek seviyelerine doğru bir hareketle sonuçlanabilir. Artan yönde ise fiyat 1,3 dolar seviyesinin yakınında güçlü bir dirençle karşı karşıya. 1,3 dolar seviyesinin üzerinde bir kapanışın, 1,45 ve 1,50 dolar seviyelerine doğru yeni bir artış başlatması muhtemel.

Grafik, ADA fiyatının 1,20 doların ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) üzerinde işlem gördüğünü gösteriyor. 1,150 doların altında bir kapanış olmadıkça fiyatın 1,30 doların üzerinde devam etmesi muhtemel.

  • 4 saatlik MACD: ADA/USD için MACD, yükseliş bölgesinde olumlu işaretler gösteriyor.
  • 4 saat RSI: ADA/USD için RSI 50 seviyesine yaklaşıyor.
  • Temel Destek Seviyeleri: 1,20 ve 1,15 dolar.
  • Temel Direnç Seviyeleri: 1,30 ve 1,45 dolar

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin