featured

Cardano fiyat analizi: ADA fiyatları düşüş trendinde takılı mı kaldı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcılar paralarını piyasadan çekerken Cardano fiyat analizine göre düşüş eğilimi devam ediyor. Bugünkü fiyat hareketlerine göre yapılan analiz sonucunda en yakın destek noktası 1,25 dolar seviyesinde iken en yakın direnç noktası ise 1,409 dolar seviyesinde.

Cardano fiyat analizine göre bugün grafikler düşüş olduğunu gösteriyor. Fiyat hareketi perşembe günü 1,39 dolardan başlarken, ulaşılan en yüksek değer önemli bir direnç noktası olan 1.409 dolar seviyesi oldu. Fiyatlar, yalnızca tek bir günde yaklaşık olarak %4 oranında değer kaybı yaşadı. Yani, günlük en düşük seviye olan 1.315 dolar seviyesine kadar düştü.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre altcoin ADA’nın işlem hacmi son 24 saatte yaklaşık olarak %14,35 oranında değer kaybı yaşadı ve tokenin piyasa değeri ise %3,37 oranında düştü. Tokenin piyasadaki mevcut konumu, 44.77 milyar dolarlık piyasa değeri ile 6. sırada yer alıyor. Bu arada, token tüm zamanların en yüksek seviyesinin ise %56.70 altında işlem görüyor.

Cardano grafik analizi

Günlük grafikteki Cardano fiyat analizine göre, tokenin günlük grafikte Temmuz ayında azalan bir trendden çıktığını gösteriyor. Bu, Alonzo test ağının platformda canlı olarak başlatılmasıyla daha da güçlenen bir fiyat rallisine yol açtı.

Cardano yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu kırdığında, alçalan üçgen kırılmasını büyük bir yükseliş izledi. Ancak, Eylül ayındaki ATH’yi takiben, token için fiyatlar düşüşe geçti. Bu da düşüş sinyali olan azalan bir üçgen oluşumuna yol açtı. Bu, şu anda tanık olduğumuz tokenin aşağı yönlü hareketini yansıtmış oldu.

Göstergeler aracılığıyla Cardano fiyat analizi

Cardano grafik

Grafikler ile yapılan Cardano fiyat analizi, tokenin şu an için düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. MACD göstergeleri, MACD çizgisinin birkaç gün önce sinyal çizgisinin üzerine çıkamadığını ve düşüş trendini sürdürdüğünü gösteriyor. Bu arada, RSI göstergesi yaklaşık bir aydır düşüş bölgesinde yoluna devam ediyor ve kırılmayı bekliyor.

Sonuç olarak

Grafiklerde herhangi bir yükseliş faktörü görülmediği için Cardano fiyat analizine göre düşüş devam edebilir gibi. Bununla birlikte ağ yakın zamanda tokenin düşüş duruşunu değiştirebilecek bir hareket  olan, Cardano’da SundaeSwap adlı ilk Merkezi Olmayan Ticaret Protokolünün lansmanını yaptı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin