Cardano fiyat analizi: ADA düşüş trendini tersine çevirebilecek mi?
Cardano fiyat analizi: ADA düşüş trendini tersine çevirebilecek mi?

Cardano fiyat analizi: ADA düşüş trendini tersine çevirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyat analizi, ayılar piyasanın kontrolünde olduğundan ve muhtemelen ivmelerini sürdüreceğinden, kripto para biriminin bugün düşüş eğilimiyle karşı karşıya olduğunu ortaya koyuyor. Ayılar, altcoin fiyatının 0,318 dolar seviyesine kadar düşmesine neden oldu. Cardano, kripto para birimi açısından 9. sırada yer alıyor ve toplam piyasa değeri kabaca 10.954.783.771 dolar.

ADA/USD 1 günlük fiyat grafiği: Ayılar hakimiyeti sağladı

1 günlük Cardano fiyat analizi, ADA/USD paritesinin son 24 saatte düşüş trendinde olduğunu gösteriyor. Piyasanın son konsolidasyondan çıkması beklendiğinden, önümüzdeki birkaç saatlik işlem piyasası çok önemli. Piyasanın yakın vadede yukarı veya aşağı yönlü hareket etmesi bekleniyor. Ayılar fiyat seviyelerini aşağı çekiyor ve fiyat 0,318 dolara düştüğü için bunu sürdürmeyi başarıyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 38.53’te olup, Bollinger bantları yükselirken ayıların piyasayı kontrol ettiğini ve oynaklık arttıkça daha fazla düşüş trendinin sürdüğünü gösteriyor. Bollinger bantları göstergesinin üst bandı 0,364 dolar noktasına dokunurken, alt bandı 0,292 dolar marjında ​​bulunuyor.

4 saatlik Cardano fiyat analizi: Son gelişmeler

4 saatlik Cardano fiyat analizi, düşüş eğiliminin zirvede olduğunu doğruluyor. Ayılar, fiyatı 0,318 dolar seviyesine çekerek liderliğini sürdürdü. Fiyat yeni bir dip seviyeye doğru hareket edebilir ve düşüş momentumu her saat yoğunlaşıyor gibi görünüyor.

Hareketli ortalama hâlâ oldukça yüksek ve şimdilik 0,3166 dolar pozisyonunda bulunuyor. Üst Bollinger bandı 0,3107 dolar pozisyonuna geçtiği için oynaklık düşük, alt Bollinger bandı ise 0,3197 dolar konumunda. ADA/USD için Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 51.03’te, bu da piyasanın ne aşırı satım ne de aşırı alım olduğunu gösteriyor.

Cardano fiyat analizi sonucu

Mevcut Cardano fiyat analizi, düşüş eğiliminin güçlü olduğunu ortaya koyuyor. Boğalar, bugünkü ticaret seansında büyük satış baskısı altında kaldı ve yeni bir dip seviyesi yakın görünüyor. Son olarak, trend çizgisi de ihlal edildi ve fiyatta daha fazla aşağı yöne işaret ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin