featured

Cardano fiyat analizi: ADA 1,75 dolarlık desteği kırdı, düşüş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, bu sabah güçlü düşüş baskısı ile 1,75 dolarlık desteği kırdı. Bu nedenle Cardano fiyat analizi bugün düşüş eğilimi gösteriyor.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde karışık sonuçlarla işlem gördü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 0.28 kaybederken, Ethereum yüzde 2.67 kazandı. Bu arada, Cardano (ADA) yüzde 5,59 kayıpla en kötü performans gösterenler arasında yer alıyor.

Son 24 saatteki Cardano fiyat hareketi

ADA/USD 1,67 ile 1,81 dolar aralığında işlem görerek son 24 saatte önemli bir oynaklık olduğunu ortaya koydu. Ticaret hacmi yüzde 54,74 artarak toplam 2,39 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 56,17 milyar dolar civarında işlem gördü ve kripto para genel piyasada 6. sırada yer aldı.

Cardano fiyat analizi: ADA daha da düşecek mi?

4 saatlik grafiğe baktığımızda, Cardano fiyat hareketi için hala güçlü bir düşüş momentumu görmemiz mümkün. Kripto para, muhtemelen bugün daha fazla düşecek.

24 Kasım Cardano Fiyat Analizi

Cardano fiyatı geçtiğimiz haftalarda sürekli düşüş ivmesi gördü. Kasım ayının başındaki keskin bir toparlanmanın ardından yeni bir büyük dalgalanma zirvesi 2.375 dolar olarak belirlendi. Bu noktadan sonra ADA/USD fiyatı önceki dip seviyelerine doğru keskin bir dönüş yaşadı.

Kasım ayının ortasında daha fazla olumsuzluk geldi ve 1,75 dolar işaretine yol açtı. Geçen haftanın sonundaki bir geri çekilmenin ardından, 20 Kasım’da bir başka net düşük seviye 1,95 dolar olarak belirlendi.

Ayı momentumu bu hafta da devam etti ve ADA/USD fiyatını 1,75 dolar desteğine geri götürdü. Cardano fiyatı dün desteğin üzerinde konsolide edildikten sonra, bugün erken saatlerde net bir düşüş izledi. Muhtemelen dibe henüz ulaşılmadı, bu da önümüzdeki günlerde daha fazla düşüş bekleyebileceğimiz anlamına geliyor.

Cardano fiyat analizi: Sonuç

Cardano fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor, çünkü 1,75 dolarlık desteğin altına düştükten sonra daha fazla düşüş yaşanmasını bekliyoruz. ADA/USD henüz durumu tersine çevirmeye hazır değil ve bu hafta içinde daha fazla düşüş görebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin