Cardano Ethereum'u geçecek mi? Ünlü trader açıkladı
Cardano Ethereum'u geçecek mi? Ünlü trader açıkladı

Cardano Ethereum’u geçecek mi? Ünlü trader açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto analisti Lark Davis, Cardano ve Ethereum tartışmasına ağırlık veriyor. Davis, her akıllı sözleşme platformunun artılarını ve eksilerini araştırıyor.

En büyük yükseltme sürecinde

Ünlü trader, Ethereum’un (ETH) açık bir şekilde şu anda öncü olduğunu açıklıyor.

Ethereum, blockchain alanındaki en büyük merkezi olmayan geliştirme topluluğu tarafından sürdürülüyor. Geliştirici açısından çok ileride yer alıyorlar.

Ethereum ağındaki yükseltmeler, proaktif olmak yerine zaman içinde reaktif olmuştur. Temel olarak Ethereum’un yaklaşımı, işleri yanlış gittikçe veya iyileştirilmeye ihtiyaç duydukça düzeltmektir. Birkaç yıl içinde ağda gerçek anlamda önemli bir yükseltme yapılmadı. Bununla birlikte, Ethereum şu anda tarihinin ETH 2.0 adı verilen en büyük yükseltme sürecinde.”

Davis, yükseltmenin Ethereum’un proof of work sistemini ortadan kaldıracağını ve stake etmeyi uygulayacağını, ayrıca ölçeklenebilirliği artıracağını ve platformda uygulama oluşturmayı ve kullanmayı kolaylaştıracağını belirtti.

Cardano

Diğer taraftan analist, Cardano’nun (ADA) blockchain dünyasını daha fazla kullanıcıya ve kullanım durumlarına açmak için tasarlanmış daha yeni ve çalışması daha kolay bir kodlama dili kullandığını açıklıyor. Bununla birlikte, Cardano ekosisteminin arkasındaki teknoloji şirketi olan IOHK’nın kademeli, çok aşamalı uygulaması nedeniyle, Cardano blok zincirinde hala tam işlevsel bir akıllı sözleşme ortamı bulunmuyor.

İkisini karşılaştırdığımızda Davis, Ethereum’da diğer blok zincirlerinin toplamından daha fazla merkezsiz uygulama olduğunu belirtiyor. Cardano’nun ise herkese açık uygulaması yoktur. Ayrıca, Cardano’nun Ethereum’dan çok daha az ortaklığı olduğunu söylüyor, ancak blockchain platformunun, profesyonel hizmet ağı PriceWaterhouseCoopers (PwC) gibi birkaç kaliteli ortağa sahip olduğunu belirtiyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin