Sundaeswap'tan Sonra, Cardano'da başka bir merkezi olmayan borsa açılıyor
Sundaeswap'tan Sonra, Cardano'da başka bir merkezi olmayan borsa açılıyor

Sundaeswap’tan Sonra, Cardano’da başka bir merkezi olmayan borsa açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ağında Sundaeswap’tan sonra başka bir merkezi olmayan borsa (DEX) olan Minswap, 25 Ocak 2022 tarihinde borsa beta olarak faaliyete başlayacağı duyuruldu.

https://twitter.com/MinswapDEX/status/1481276120188489731

Genel test ağı, geliştiricilerin koddaki tutarsızlıkları tespit etmesine ve düzeltmesine yardımcı olur. Kullanıcılar ürünü kullanır ve karşılaştıkları çeşitli sorunlar hakkında ekibe bilgi verir ve ekip, kullanıcı deneyimine dayalı olarak ortaya çıkan sorunları günceller.

Minswap’ın eşzamanlılık çözümü olan ve muhasebe tarzı akıllı sözleşmeler kullanarak tek bir blokta birden çok kez çok sayıda işlemi gerçekleştirme yeteneği sunan “LAMINAR” da yakın zamanda testnet’te kapsamlı bir şekilde kontrol edilecek.

Minswap ekibine göre, bir yazılım inovasyon laboratuvarı olan Tweag, merkezi olmayan borsa akıllı sözleşmelerinin harici güvenlik denetimini başlattı. Tweag, Cardano’nun yenilikçi sözleşme platformu olan Plutus’un mimarisi ve tasarımı üzerinde IOG ile birlikte çalışan Haskell’in geliştirilmesinde uzmanlaşmıştır.

Ekip, Nami’nin dApp bağlayıcısıyla bir entegrasyon duyurdu. Ayrıca Typhon, GeroWallet, CardWallet, CCWallet, Flint ve Yoroi gibi cüzdanları test ağına entegre etmeye çalışıyorlar.

Minswap, akıllı sözleşmelerin işlem boyutunu optimize etmeye çalışıyor. Birkaç ay önce, Miniswap ekibi, akıllı sözleşmelerinin işlem boyutunu optimize etmek için çaba harcadı ve bu da verimliliğin artmasını sağladı. Rapora göre, ekibin yakın zamanda halka açık test ağında gerçekleştirdiği bir yük testi, blok başına 48 takasla sonuçlandı ve bu, dakikada 144 takasa eşit.

Miniswap’ın topluluk odaklı merkezi olmayan bir borsa olduğunu belirtmekte fayda var. Bu, risk sermayesi fonu kullanmadığı ve tokenlerinin adil bir şekilde dağıtılmasını sağladığı anlamına gelir.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin