Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı
Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı

Cardano, Cosmos, SushiSwap Fiyat Analizi: 25 Ocak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano, düşüş sonrası 0,285 dolara yükseldi ve son birkaç gün içinde bir konsolidasyon aşamasına girdi. Cosmos bir yükseliş üçgen modeli oluşturdu, ancak önümüzdeki günlerde 8 dolarlık desteğe tutunamazsa 7,15 dolar düşme ihtimali var. SushiSwap, 8,9 dolarlık direnç seviyesini hedeflerken güçlü bir yükseliş ivmesi söz konusu.

Cardano (ADA)

Cardano, Cosmos, SushiSwap Price Analysis: 25 January

Düşüşü 0,232 $ ‘a ve ardından Ocak ayı ortasında 0,397 $’ a yükselterek, destek ve direnç alanlarını vurgulamak için bazı Fibonacci geri çekilme seviyeleri çizildi. ADA’nın 0,32 ABD Doları ile 0,38 ABD Doları arasında bir aralık oluşturduğu görüldü, ancak 0,285 ABD Dolarına düşüş, aralığı geçersiz kıldı.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde ADA, 0,34 $ seviyesinde yatay işlem gördü. Düşüşten 0,285 dolara toparlanma hızlı olmasına rağmen, 0,35 dolarlık fiyat aralığı civarında yukarı yönlü ivmeyi kaybetti.

RSI, nötr 50 değeri etrafında salınırken bu momentum eksikliğini vurguluyor. 0.35 $ seviyesini kaybetmek, ADA’nın 0.32 $ ‘ı destek olarak yeniden ziyaret ettiğini görecektir. Ticaret hacmi de düşük ve bir sonraki hamlesinden önce ADA için bir konsolidasyon dönemi gösteriyor.

Cosmos (ATOM)

Cardano, Cosmos, SushiSwap Price Analysis: 25 January

ATOM, genellikle yukarı yönde bir kırılma gören bir alçalan üçgen modeli oluşturuyor. Yön teyidi, yüksek işlem hacmine sahip bir hareket olur ve modelin dışındaki bir seansı kapatır.

8 dolarlık destek seviyesi kısa vadeli düşüş baskısına yol açabilir. Bu, ATOM’un 7,15 doları ziyaret etmesini ve piyasanın bir sonraki hareketin yönüne göre karar vermesi muhtemeldir.

İçerik yayına hazırlanırken, MACD tarafsız bir ivme gösteriyordu.

SushiSwap (SUSHI)

Cardano, Cosmos, SushiSwap Price Analysis: 25 January

SUSHI, 7.5 $ ‘a tırmanırken güçlü bir yükseliş ivmesine sahipti. Yüksek ticaret hacmi ile bu bölgenin üzerine çıktıktan sonra önümüzdeki günlerde talep bölgesi olarak yeniden test edebilir.

OBV, fiyat artışının arkasında istikrarlı bir alım baskısı olduğunu göstermek için fiyatın yanında yükseliş trendindeydi. SUSHI için bir sonraki direnç seviyesi 8,9 dolar.

7.5 doların altında, 6 dolar seviyesi SUSHI için bir destek fiyatı olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin