Cardano ve Waves fiyat analizi: ADA ve WAVES nereye gidiyor?
Cardano ve Waves fiyat analizi: ADA ve WAVES nereye gidiyor?

Cardano CEO’sundan yeni yol haritası açıklaması: DeFi’nin yeni merkezi neresi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano blok zincirinin arkasındaki geliştirici ve IOHK CEO’su Charles Hoskinson, YouTube’daki yeni bir programda şirketin uzun vadeli gelişim odağının Afrika’ya dayandığını söyledi. Hoskinson’a göre kıta, merkezsiz finans (DeFi) gelişiminin geleceği olabilir.

Kendimize ‘kimlik sistemlerine ve ödeme sistemlerine ve hisse senetlerini temsil etmenin yeni yollarına ihtiyaç duyacak DeFi tüketicileri kim olacak’ diye sorduğumuzda, bunlar batı dünyasının kemikleşmiş, yüksek düzeyde düzenlenmiş pazarlar mı olacak? Yoksa yalnızca davet amaçlı yoksa hiçbir görevde bulunmayan ve umutsuzca rekabet etmeye çalışan ve bu nedenle yeniden teçhizat ve fikirlere açık ve dost canlısı Afrika’nın çevik ülkeleri mi olacak?

Afrika kıtası DeFi endüstrisinin yeni merkezi olabilir

Hoskinson, “Beşeri sermaye, fiziksel sermaye ve ekonominin doğru yönde ilerlediğini düşünürsek, Afrika’nın önümüzdeki on yıl içinde en umut verici ekonomik ortam olacağına inanıyorum.” dedi.

Hoskinson, DeFi’nin bir sonraki benimsenme dalgasının Afrika’da başlayacağını düşünen ilk kişi değiil. Blockchain düşünce kuruluşu Curve Labs’tan Patrick Rawson, kullanıcıların “son miline” ulaşmak için DeFi geliştiricilerinin ürünlerini bankasız kullanıcılara uyarlamalarını gerektireceğini söyledi.

Cardano ortaklıkları genişletiyor

Cardano’nun dünyanın en kalabalık ikinci kıtasında nasıl büyüyeceğine dair ayrıntılar bilinmiyor. Hoskinson, Cardano’nun Blockchain projesine “stratejik ortaklar ve ilişkiler ve doğru yerlerde politik erişim” sağlayan “ağları ve ilişkileri” başarıyla kurduklarını söyledi.

Hoskinson daha önce, Cardano’nun Afrika girişimini toplulukla bir AMA’da konuşmuştu ve IOHK’nın şimdiye kadar kazanmayı başardığı sözleşmelerin ayrıntılarını ve şirketin düşük teklif aldığı bir örneği ortaya çıkarmıştı. IOHK ayrıca genel merkezini Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa’da barındırıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin