Cardano boğaları kritik dirençle karşı karşıya! ADA fiyatı için takip edilecek seviyeler
Cardano boğaları kritik dirençle karşı karşıya! ADA fiyatı için takip edilecek seviyeler

Cardano boğaları kritik dirençle karşı karşıya! ADA fiyatı için takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA), bu hafta kilit dirençten kurtulmak için iyi bir girişimde bulundu ancak sonunda satıcılar tarafından geri itildi. Boğalar Cardano’yu tekrar 0,50 dolar destek seviyesinde savunmak zorunda kalacak gibi duruyor. ADA fiyatı için ise 0,55 dolar önemli bir direnç oldu. Alıcılar, fiyatın yükselen üçgenin (mavi renkte) altına düşmemesi için çabalaması gerek aksi takdirde ayılar hareketin tüm kontrolünü ele geçirebilir.

Temel Destek seviyeleri: 0,50 dolar, 0,44 dolar

Anahtar Direnç seviyeleri: 0,55, 0,66 dolar

ADAUSDT_2022-08-18_13-03-37

Teknik Göstergeler

İşlem Hacmi: 0,55’in üzerindeki kırılma sırasındaki hacim iyiydi, ancak bu,son birkaç gün içinde hızla sürekli satışa dönüştü.

RSI: Günlük RSI düşüyor ve 50 noktada orta noktaya yaklaşıyor. Bu en son ralli, RSI’yi 70 puana (aşırı alım alanı) yaklaştıramadı. Bu alım tarafında zayıflık gösterdi.

MACD: Günlük MACD, düşüş eğiliminden en fazla bir gün uzakta. Bu olursa, satıcılar muhtemelen bir süre sorumlu olacaktır.

ADA fiyatı için kısa vadeli tahmin

Cardano fiyatı için iyimserlik kısa sürdü ve fiyat, son kazanımlarının çoğunu kaybederek hızla geri döndü. Bu, önyargıyı düşüşe çevirdi ve kilit destek seviyeleri 0,50 ve 0,44 ABD doları olarak bulundu. Alıcılar, fiyatın yükselen üçgenin altına düşmesini engelleyemezse, düzeltmenin devam etmesi beklenebilir.

 “Bu yazı ilk olarak cryptopotato.com sitesinde yayınlanmıştır.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin