Cardano boğaları hakimiyeti ele aldı! ADA yükselişi devam edecek mi?
Cardano boğaları hakimiyeti ele aldı! ADA yükselişi devam edecek mi?

Cardano boğaları hakimiyeti ele aldı! ADA yükselişi devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı Mart ayından bu yana en fazla kâr oranını topladı. Santimente göre Cardano yatırımcıları, kripto para fiyatının istenen 1 dolar civarında olduğu Mart ayından bu yana en yüksek kâr seviyesini elde ettiğini paylaştı. Santimente göre kripto para piyasasındaki genel eğilimi takip ederek, ADA fiyatının son üç hafta içinde %22 artmasıyla, kripto para birimi etrafındaki duyarlılık şu anda oldukça olumlu.

ADA Chart

Kripto paranın hızlı fiyat artışıyla birlikte, daha fazla yatırımcı mevcut ralliden kâr elde etti. Bu durum Cardano’nun umutsuzca ticaret hacmine ve yeni girişlere ihtiyaç duyması nedeniyle rallinin devam etmesi için faydalı olmayabilir. Kâr alma ve zarara satış arasındaki oran şu anda son üç ayda görmediğimiz bir seviyede, bu nedenle ağ Mart ayından bu yana o kadar kârlı değil.

Cardano’nun kârlılık sorunu

Cardano, projenin kendi akıllı sözleşme teknolojisini piyasaya sürdüğü Eylül 2021’de ATH civarında altcoin yapılan büyük hacimli girişlerin neden olduğu son derece düşük kârlılığıyla tanınıyor.

Altcoin yatırımcılarının çoğu, piyasaya mümkün olan en yüksek değerde girerken, herhangi bir aşağı hareket, yatırımcıların yüksek bir yüzdesini kayba uğratıyor. Eldeki son verilere göre Cardano’nun Mart ayındaki kârlılığı %11’e yaklaşıyordu. Elde edilen verilere göre Temmuz ayında 0,4 dolara düştüğünde varlığın karlılığını açıklamadı. Yazım sırasında, Cardano 0,5 dolardan işlem görüyor ve son 35 günde başarılı bir şekilde yükseldi ve bu da %35 fiyat artışıyla sonuçlandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin