Cardano blockchain ağının Mithril güncellemesi yaklaştı! Neden önemli?
Cardano blockchain ağının Mithril güncellemesi yaklaştı! Neden önemli?

Cardano blockchain ağının Mithril güncellemesi yaklaştı! Neden önemli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Seaside Staking hizmetinin operatörü olan kripto para birimi araştırmacısı Hans Schmiedel, Mithril mekanizmasının faydalarını Cardano sahipleri için açıklıyor

Mithril aracıyla, Cardano (ADA) hesapları en güvenli ve merkezi olmayan çoklu imza şemasına entegre edilebilir. “Kriptografik sihir”, çoklu imza işlemlerine staking getirebilir.

İşte çoklu imza işlemlerinde staking nasıl faydalı olabilir?

Hans Schmiedel tarafından paylaşılan açıklamaya göre, Mithril mevcut çoklu imza çözümlerinden farklı olarak çalışmıyor. Çoklu imza sistemlerinde, işlemlerin katılımcıların çoğunluğu tarafından onaylanması gerekir.

https://twitter.com/hans_the_crypto/status/1538019892615450625

Bazı çoklu imza tasarımlarında sınır daha da yüksektir: Kripto segmenti 6/7 ve 7/8 çoklu imza cüzdanlarını bilir. Mithril çoklu imza mimarisi bu prosedürü ilerletir. Kullanıcıların, onay süreçlerindeki rollerini artırmak için imzalayanlar tarafından belirlenen ADA sayısını dikkate almalarına olanak tanır.

Input Output Global’ın lider geliştiricileri Pyrros Chaidos ve Aggelos Kiayias tarafından önerilen bu çözüm, çoklu imza tasarımlarını daha adil ve daha kapsayıcı hale getiriyor.

Mithril tasarımı, Web3’teki sayısız kullanım durumu için uygun olacaktır. Hans Schmiedel, blockchain kontrol noktalarının onaylanması ve hatta Voltaire dönemi yükseltmesi için yararlı olabileceğinden emin.

Cardano’nun dApps ekosistemleri

Mithril’in verimliliği, logaritmik karmaşıklığı ve sofistike yazılım tasarımı ile garanti edilir. Cardano ekosisteminin büyümesi, 2022’nin 2.çeyreğinde hız kazandı. Bununla birlikte çeşitli alanlardan 1.000’den fazla uygulamayı bünyesine kattı.

Çoğunlukla bu uygulamalar NFT segmentindendir; Dijital token koleksiyonları ve pazar, tüm dApp’lerin neredeyse %50’sinden sorumludur. Stabil coinler, geliştirme araçları ve topluluklar da Cardano (ADA) ekosistemi için son derece önemlidir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin