Cardano balinalarıyla ilgili Nisan ayı verileri dikkat çekiyor! Ne anlama geliyor?
Cardano balinalarıyla ilgili Nisan ayı verileri dikkat çekiyor! Ne anlama geliyor?

Cardano balinalarıyla ilgili Nisan ayı verileri dikkat çekiyor! Ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano için zorlukları yakında sona erecek gibi görünmüyor. Altcoin Mart ayında yeniden toplandığından beri, piyasa ikinci çeyreğe girerken daha fazla yatırımcı ve para çekmesi bekleniyordu. Bununla birlikte, ikinci çeyreğin başlangıcı başka bir yöne gitti. Nisan ayının başından bu yana Cardano, rallinin dörtte üçünden fazlasını geçersiz kılarak neredeyse %30 oranında düşüş kaydetti.

Ancak yatırımcılar bunu beklemiyorken, diğer bazı kohortlar kesinlikle bekliyordu. Mitingin başlamasıyla birlikte Şubat ve Mart aylarında aktif hale gelen balinalar bir tesadüf olarak görülebilir.

Altcoin 26 Mart civarındaki fiyat konsolidasyonu başlamadan önce bile balinalar piyasadan çekilmeye başlamıştı. Gerçek fiyat düşüşleri 5 Nisan’dan itibaren Cardano’yu vurduğunda, balinaların etkinliği önceki hacminin yarısına inmişti. ADA daha da düşerken, balinaların yavaşlaması hız kazandı. Tek bir gün içinde hacim 29 milyar dolar düştü.

Fiyat düşüşünü kesinlikle onlar tetiklemese de çıkışları, sinyalleri okuyamadıkları için perakende yatırımcılara da yardımcı olmadı. Sonuç olarak 1,2 milyondan fazla ADA sahibi zarara uğradı.

Sonuç olarak, güvenlerini kaybettiler ve tamamen geri çekildiler ve sonuç olarak, zincirdeki aktif yatırımcıların sayısı 101.000’den 21.000’e %80’lik bir düşüş kaydetti. Neyse ki, henüz hiçbir yatırımcı piyasadan çıkmadı, bu da önümüzdeki haftalarda bir toparlanma umuduyla hâlâ kripto paralarını elinde tuttukları anlamına geliyor.

Ne olursa olsun, yatırımcılar son 24 saatteki %7,4’lük düşüşü, düşüşü satın alarak daha fazla ADA kazanma fırsatı olarak görüyor gibi görünüyor. Bu, mevcut fiyatlarla 3,3 milyon dolar değerinde 3,77 milyon ADA satın alındığı verilen altcoin için net bir talep sergileyen zincir üstü siparişlerden açıkça görülmektedir. Bunun da ötesinde, 17,15 milyon ADA için talep 0,657 dolarda bulunuyor ve bu kısa sürede gerçekleşmeyecek, bunu yapabilmek için Cardano’nun %23 daha düşmesi gerekecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin