Cardano bağlantılı token yüzde 153 arttı! Yükselişi sağlayan gelişmeler
Cardano bağlantılı token yüzde 153 arttı! Yükselişi sağlayan gelişmeler

Cardano bağlantılı token yüzde 153 arttı! Yükselişi sağlayan gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano bağlantılı bir yapay zeka tokeni olan Rejuve.AI (RJV), tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) sıçradığı için bugün çok yüksek bir dalgalanma yaşıyor. Yazım sırasında, token son 24 saat içinde %153,27 arttı ve 0,1135 dolar spot fiyatından işlem görüyor.

Kripto piyasasındaki genel eğilim belirsizliğini korurken ve sektördeki bankacılık sorunları devam ederken, Rejuve.AI tüm zamanların en iddialı fiyat hareketlerinden bazılarını görüyor. Bir yılı aşkın bir süredir var olan bir proje olan RJV, yazım sırasından yaklaşık üç saat önce 0,138 dolarlık bir ATH’ye dokundu.

Tokenin büyümesi, yakın zamanda tamamlanan Token Üretim Etkinliğine (TGE) bağlanabilir. Tokenlerin üretimi, insan sağlığında devrim yaratmayı amaçlayan dijital bir para birimi için yeni bir kilometre taşı oldu.

Token tasarımının hem Ethereum (ETH) hem de Cardano (ADA) ile bir bağlantısı vardır ve en çok yönlü hisse kanıtı (PoS) Katman 1 protokollerinden ikisinin etkisinden yararlanır.

Rejuve.AI tokenini çevreleyen ilgi yapay zeka ekosistemine bağlanabilir. OpenAI’den ChatGPT’nin ortaya çıkmasıyla, birçok kripto projesi artık yapay zeka dünyasına yöneliyor ve hem yapay zeka hem de blockchain teknolojisinin sınırlarını zorlamaya yardımcı olabilecek çözümler ve uygulamalar geliştiriyor.

Rejuve.AI’nin yanı sıra, SingularityNET (AGIX), bu yıl şimdiye kadar ilgi odağı haline gelen bir başka Cardano bağlantılı yapay zeka projesidir. SingularityNET gündemi basittir ve küresel olarak erişilebilir yapay zeka pazarı sayesinde herkesin yapay zeka (AI) hizmetlerini kolayca “oluşturmasına, paylaşmasına ve bunlardan para kazanmasına” yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Pek çok destekçi, yapay zeka ile blok zincirinin kesiştiği noktada çalışacak ürünlerin oluşturulmasını savunuyor ve Rejuve.AI şu anda bunun üzerinde çalışıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin