Haftanın yıldızı majör altcoin oldu: Yükseliş yüze 24’ü geçti, peki neden?

Cardano analizi: Piyasanın düşüşünde nasıl bir yol izliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ADA fiyatı, dip formasyonu oluşturduktan sonra toparlanma sürecinde. Ancak bu toparlanma süreci bir anda yerini düşüşe bıraktı. Piyasanın oynaklığı kripto para birimini bir anda şaşırttı. Bununla birlikte, bu geri çekilme, yatırımcılar tarafından başka bir yukarı yönlü hareket başlatmak için kullanılacak bir fırlatma rampası olabilir. 

Yine de, psikolojik 0.90 dolar, ADA alıcılarının geçmesi gereken bir zorluk olmaya devam ediyor. ADA fiyatı Perşembe günü önceki tüm kazançlarını silerek önemli ölçüde kaybetti. Son fiyat hareketi, yatırımcıları tokenin kaderi konusunda temkinli hale getirdi. 0,90 doların üzerindeki bir sıçrama, %33’lük bir yükselişi 1,20 dolara tetikleyebilir. Cardano analizi için piyasanın dinamikleri de önemli olduğunu unutmayın.

Cardano analizi: ADA fiyatı sağlıklı kazançlara mı hazırlanıyor?

ADA fiyatı 18 Ocak’tan bu yana %65’lik bir amortisman hareketiyle düşüş yaşadı. 0,70$ civarındaki dip seviyeleri test etti.Düşüş, boğalar tarafından hemen izlendi ve 1,20$’lık yüksek dalgalanmalara doğru %45’lik bir hareket kaydetti. Ancak, boğalar daha fazla kazanım konusunda ikna olmadılar. Önceki setin alt aralığını aştılar.

Cardano analizi, yakında önceden ayarlanmış yatay destek bölgesine makyaj yapabilir. Teknik açıdan bakıldığında, aşırı satım göstergeleri 1 dolarlık bir rahatlama rallisine işaret ediyor. Yatırımcılar direnç seviyesini desteğe çevirebilirse, o zaman 1,20 doları alma potansiyeline sahip.

Öte yandan, ADA fiyatı Eylül ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,09$’ı işaret ettiği için uzun vadeli bir düşüş eğiliminde. O zamandan beri, her yeni seri, token için yeni bir düşük taban oluşturdu. Aynı teoriden bahsedecek olursak, 0,74 doları tutamamak, rekor düşük, varlıkta yeni bir olumsuzluğa yol açacaktır.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük göreli güç endeksi, ortalama çizginin üzerinde olmasına rağmen 42’de işlem görüyor. Çarşamba günü keskin bir yükseliş, yukarı yönlü hareketi sürdüremedi.

Hareketli Ortalamalar: Fiyat, hem 200 günlük hem de 50 günlük EMA’ların altında baskı altında kalmaya devam ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin