Cardano analizi: Yeni yapı düşüşe mi işaret ediyor?

Cardano analizi: Yeni yapı düşüşe mi işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ADA coin, ölçeklenebilirliği ve düşük işlem ücretleri nedeniyle imrenilen bir  kanıt-of-stake katman-1 ağıdır. Cardano analizi ve fiyatında, yılbaşından bu yana %63’lük etkileyici bir performans gösterdi. Aynı dönemde ağda kilitlenen toplam değeri (TVL) 100 milyon doları aştı.

Güçlü ocak ayı performansı balinaların büyük ilgisini çekti. Ancak Cardano, Şubat 2023’te ne kadar yükseğe çıkabilir? Önemli zincir üstü verileri keşfederek, ADA fiyatının bu ay nasıl performans göstereceğine dair gelişmeleri bulabiliriz.

Şubat ayında bir beklenti oluşsa da yeni yapı düşüşe götürebilir. Cardano analizi için detaylar haberimizde yer alıyor.

Cardano analizi: Fiyat düşecek mi?

Yükselen takoz, varlığın fiyatı birbirine yaklaşan iki trend çizgisiyle birlikte yükseldiğinde oluşan bir grafik formasyonudur. Üst trend çizgisi bir dizi yüksek tepeyi ve alt trend çizgisi bir dizi yüksek dipleri birbirine bağlar.

Yükselen takoz Cardano analizi için oluşma aşamasında görülüyor. Kripto para fiyatı, birbirini izleyen her yüksek salınım ile mücadele ettiğinden, yükseliş trendinde zayıflık gösteriyor.

Kırılma, düşüş momentumunu yoğunlaştıracak ve küçük bir düzeltme aşamasını tetikleyecektir. Her neyse, yeni toparlanma döngüsü başladığından beri Cardano kripto para fiyatı yeterli bir mola vermediği için bu geri çekilme gerekli.

Cardano analizi için potansiyel düşüş, fiyatı %20 geriye götürebilir. Bu da 0,345 dolar desteğine denk geliyor. 

Teknik gösterge

  • Direnç seviyesi – 0,426 dolar ve 0,465 dolar
  • Destek seviyesi – 0,378 dolar ve 0,3545 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin