Cardano analizi: ADA coin 1,40 doları mı hedefliyor?

Cardano analizi: ADA coin 1,40 doları mı hedefliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Beklentilerin çoğaldığı önemli varlıklardan biri de ADA coin. 1 dolar beklentisi yatırımcıyı heyecanlandırırken henüz bu seviyeler gelmiş değil. Kritik direnç ve psikolojik bölge olan alan topluluk için pek çok şey ifade ediyor. Cardao analizi için asıl hedef ise 1,40$ olabilir. Peki ama nasıl?

Yatırımcıların bir hayli fazla tercih ettiği altcoinlerden biri de Cardano. Sadece bireysel değil kurumsal yatırımcılarda Cardano’yu sepetlerinde bulunduruyor. Bu haliyle platforma olan güven daha çok artıyor. Ancak yatırımcılar artık ADA coinden hareket bekliyor.

Cardano analizi için Salı günü önceki seansın kazanımlarına bakabiliriz. Buradaki kazanımlar yaygın hale geliyor. ADA, kritik 1$ işaretinin ötesine geçmeye çok yaklaştı. Ocak ayında 1.63 dolarlık yüksek dalgalanmaları test ettikten sonra, fiyat %54 gerileyerek 0.74$’ın en düşük seviyelerine geriledi. Kimine göre yüzde 54 ucuzladı.

Cardano analizi: Fiyat yukarı gitmeye hevesli

Günlük grafikte ADA fiyatı, 0,78 dolar civarında dibe vurduktan sonra kazanımları izliyor. Fiyat, 1 Mart’taki psikolojik 1 dolar bölgesinin altına geri çekildi. Ancak olumsuz tarafı 0.75$ ve 0.78$ aralığında sınırlı olması. ADA fiyatı, ortalamanın üzerinde hacimlerle 0.94 dolarlık birkaç haftanın en yüksek seviyelerini test etti. Bu da yukarı yönlü hareketin en azından kısa vadede burada kalacağını gösteriyor.

Yatırımcılar, 1$ işaretinde hemen yukarı yönlü bir engelle karşılaşacaklar. Bu seviyenin üzerinde bir kabul, yatay direnç seviyesinin yolunu 1,20 $ olarak belirleyecektir.

Aksine, satın alma duyarlılığındaki bir değişiklik fiyat yönünü tersine çevirebilir. Yatırımcılar çok önemli 1$ işaretinin yakınında likidite toplayabilir ve daha fazla fiyatlar yatay harekete geri dönebilir. Cardano analizi için teknik veriler şu şekilde:

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, altta yatan yükseliş akımını gösteren 15 Mart’ta ortalama çizginin üzerine çıktı. 58’de duruyor.

MACD: Üç ay boyunca merkez hattın altında salınan Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı. Yine de, aşağıda ilerlemeyi sürdürüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin