Cardano yatırımcıları için soru net: Halen umut var mı? Yanıtı burada
Cardano yatırımcıları için soru net: Halen umut var mı? Yanıtı burada

Cardano, akıllı sözleşmeler için beklenen adımını atıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano bu yaz akıllı sözleşmeler başlatacak. Sunulan yol haritasına göre, bir Alonzo test ağı önümüzdeki aya kadar erken bir zamanda yayına girebilir.

Geliştiriciler ilk kez akıllı sözleşmeleri test ağına yerleştirebilecekler.

Haziran ayında, hard fork lansmanında saati başlatacak olan bir kod dondurma işlemi aylar süren testlerden sonra gerçekleşecek.

Ağustos civarında gerçekleşmesi planlanan Alonzo ana ağının piyasaya sürülmesinden hemen sonra bir dizi yeni uygulama hayata geçirilebilir.

Cardano geliştiricileri, tokenların takas edilmesini sağlayan Plutus programlama dilinde yazılmış bir uygulamayı zaten sundular. Potansiyel olarak Uniswap gibi Ethereum tabanlı merkezi olmayan borsalara rakip olarak ortaya çıkabilir.

Goguen’e giden son adım

Cardano, geçtiğimiz birkaç ay içinde halihazırda iki hard fork çatal birleştirici (HFC) etkinliği gerçekleştirdi. İlk protokol güncellemesi, Aralık ayında token kilitlemeye izin veren Allegra hard fork’u olarak biliniyordu. İkincisi, Mart ayında yerel varlıkları blok zincirine getiren Mary hard forkuydu.

Alonzo, Cardano’nun Goguen dönemine girmesine izin verecek aşamanın son parçası olacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin