ADA coin, bu düşüşten daha hızlı toparlanabilir mi? Cardano ağının son durumu ne?
ADA coin, bu düşüşten daha hızlı toparlanabilir mi? Cardano ağının son durumu ne?

ADA coin, bu düşüşten daha hızlı toparlanabilir mi? Cardano ağının son durumu ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 4 Aralık’taki piyasanın durumu göz önüne alındığında, Cardano piyasasındaki son durum da makul karşılanabilir. İlginç bir şekilde Cardano, ağında birçok gelişme yaşanıyor.

Cardano yatırımcıları iyiye mi gidiyor?

Evet, pazarın neredeyse tamamı düşüyor. Ancak Cardano, şu anda 1,5 doların altında olmasının nedeni sadece bu genel düşüş değil.

Şimdi, ağdaki gelişme hem GitHub’da hem de DeFi açısından sürekli olarak iyi oldu. Aslında Cardano’nun akıllı sözleşme yeteneği daha fazla araştırılıyor ve iyi görünüyor. SundaeSwap, Genesis House gibi başlıca Cardano protokollerinden bazıları, diğerleri arasında büyüyor.

Ancak ön planda, ADA üç aydan fazla bir süredir göze batıyor. Piyasanın çoğu, Ekim veya Kasım’da bir tür ralli gözlemledi ancak Cardano, bırakın bir ralliye girmeyi, Ağustos’tan bu yana 2.28 dolarlık direnci kıramadı.

Son ATH’sinden bu yana, ADA %53’ün üzerinde düşüş yaşadı

En zahmetli kısım, bir zamanlar hiper boğa topluluğunun yavaş yavaş kripto paradan uzaklaşması. Ağustos ayı civarında Cardano, Ethereum’dan sonra herhangi bir altcoin’in en büyük sosyal varlığına sahipti. Sosyal hakimiyeti %11’de kaldı, ancak o zamandan beri 4 Kasım itibarıyla %4’e düştü.

Pekala, üç aydan fazla bir süredir kayıptan başka bir şey görmedikleri için yatırımcıları taşınmaktan gerçekten sorumlu tutamazsınız. Özellikle, iki milyon yatırımcı piyasaya girdiklerinden beri daha kötü durumda.

Önemli ölçüde, bu noktada tek aktif varlık balinalar. Günlük ortalama 12 milyar dolar civarında işlem yaparak hızı kontrol altında tutuyorlar.

Tek iyi istisna, BTC ile geri kazanılan korelasyonu olabilirdi. Ancak o kadar şaşırtıcı bir zamanda geldi ki; Bitcoin 4 Aralık’ta 50 bin doların altına düştü ve ADA coin de düşüşten payını aldı.

Bu nedenle, dahili olarak Cardano’nun ATH’yi kıran bir toparlanma gerçekleştirmek için daha fazla talep bulması gerekiyor. 10 günden fazla bir süredir ADA talebi düşük kaldı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin