Cardano ağında yükseliş devam ediyor! İşte son veriler
Cardano ağında yükseliş devam ediyor! İşte son veriler

Cardano ağında yükseliş devam ediyor! İşte son veriler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, son yedi gün içinde geliştirme faaliyeti açısından büyük bir artışa tanık oldu, ancak hacim açısından düşüşünü sürdürdü. Ayrıca, Cardano’nun NFT sektöründeki büyümesine rağmen, genel durum düşüşe işaret ediyor.

Başlangıçta gecikmiş yazılım güncellemeleriyle eleştirilen Cardano, şimdi geliştirme faaliyetlerinde sürekli olarak büyük adımlar atıyor. Cardano’nun Katman 2 çözümü olan Vasil Hard Fork’un başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden sonra, Hydra adlı yeni bir güncelleme yayınlandı.

Yeni güncellemeden ne beklenir?

27 Ekim’de Hydra üzerinde çalışan ekip, hataları düzelten ve kullanıcı arayüzünü güncelleyen bir yükseltme yayınladı.

Sonuç olarak, aşağıdaki resimden de görülebileceği gibi, Cardano’nun geliştirme faaliyeti geçen hafta muazzam bir şekilde büyüdü. Bu, daha fazla güncelleme ve yükseltme bekleyebileceğimiz anlamına geliyor.

Ayrıca Cardano ağındaki günlük aktif adreslerin sayısı da istikrarlı bir şekilde yükseldi ve yazım sırasında 67.000’de kaldı.

Ancak son yedi günde hızı düştü. Böylece, ADA’nın farklı adresler arasında taşınma sıklığının azaldığını gösteriyor.

Aslında, Cardano‘nun hacmi de son birkaç günde bir darbe aldı. Hacim, 1.5 milyardan 604 milyona geriledi.

Aynı süre boyunca, Cardano’nun ağırlıklı duyarlılığı azaldı. Açıkçası, kripto topluluğunun Cardano’ya yönelik genel duyarlılığı olumsuz.

ADA’ya karşı olumsuz duygulara rağmen, Cardano, NFT pazarına geldiğinde etkileyici sonuçlar gösterdi.

NFT’ler için bir veri platformu olan Stocktwits NFT’ye göre Cardano, son 24 saatte işlem hacmi açısından Polygon’dan daha iyi performans gösterdi. Stocktwits NFT tarafından 27 Ekim’de atılan bir tweet’te Cardano’nun NFT’lerinin NFT hacmi bazında 890 bin dolara kayıt yaptırdığı belirtildi.

Yazım sırasında Cardano, son yedi gün içinde %17,57’lik bir artışın ardından 0,406 dolardan el değiştiriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin