Bu gelişme Cardano ağına derinlik kazandırmak için geliyor
Bu gelişme Cardano ağına derinlik kazandırmak için geliyor

Bu gelişme Cardano ağına derinlik kazandırmak için geliyor; ADA coin’i nasıl etkiler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, ilk ERC-20 dönüştürücüsünü IOG aracılığıyla piyasaya sürdü. IOG, Cardano’nun tek geliştiricisi olarak biliniyor. Ayrıca yükseltme, ADA’nın 2021’deki en inanılmaz hamlelerinden biri. ERC-20 dönüştürücü, ağın blok zincirler arası işlemlere izin vermesini sağlıyor. Örneğin, ERC-20 tokenlerini Ethereum’dan Cardano blok zincirine taşıyabilirsiniz.

ADA, ilk akıllı sözleşmesini başlattığından beri başka geliştirme hamleleri de gördü. Şimdiye kadar, ağ DeFi’yi başlatmanın eşiğinde. Geliştiriciler, vakfın yardımıyla DApp’lerde test aşamasındalar. Bu son hamleler, hayranları ekstra gelişmeler konusunda heyecanlandırdı. Yine de topluluk, blok zincirinde DeFi hizmetlerinin resmi olarak başlatılmasını bekliyor.

Cardano’nun AGIX ERC-20 dönüştürücüsü

SingularityNET, AGIX ERC-20 Dönüştürücüyü Cardano blok zincirine aktarır, ancak dönüştürücü test ağında mevcuttur. Böylece, kullanıcılar AGIX tokenlerini Ethereum’dan Cardona’ya veya tam tersi şekilde değiştirebilirler. Hareket, AGIX sahipleri için faydalıdır. Yüksek işlem kapasiteli bir ağda daha düşük ücretle işlem yapabilirler.

Ağ her zaman birlikte çalışabilirliği benimsemiştir. Yine de bu dönüştürücü, ona diğer blok zincirlerle birlikte çalışabilirliği tamamlama yeteneği verir. ADA’nın kurucusu Charles Hoskinson gelişme hakkında yorum yaptı ve tek bir blok zincirinin diğerlerini geçersiz kılmayacağını söyledi. Blockchain altyapısının birlikte var olacağını, rekabet edeceğini ve zaman geçtikçe birbirini tamamlayacağını da sözlerine ekledi.

SingularityNET’in dönüştürücüsü, blok zincirinin birlikte çalışabilirliğini geliştirir. ERC 20 tokenlerinin, değerlerini veya işlevlerini değiştirmeden ADA tokenlerine “değişmesine” izin verir. Ayrıca, kullanıcılar yerleşik dönüştürme sistemini kullanarak tokenlerini orijinal durumlarına geri dönüştürebilir. Bu, dönüştürücüyü tüm durumlarda daha etkili hale getirir.

Cardano, DeFi için hazırlanıyor

Cardano, platformlarında DeFi uygulama yolunda ilerliyor. Proje iyi ilerliyor gibi görünüyor. Ancak, kullanıcıların tam olarak çalışır durumda bir DeFi platformunun işaretini görmeleri çok daha uzun sürebilir.

Son zamanlarda, Cardano ilk DEX’ini piyasaya sürdü. SundaeSwap lansmanı Pazartesi günü gerçekleşti. Ayrıca ADA, etkinliğe ihtişam ve renkle damgasını vurdu. Lansman ayrıca kullanıcıların projeyle kaynaştığını ve oyun oynadığını da gördü. Diğer DEX hizmetleri de testnet aşamasında bulunuyor.

Cardano, ağında DeFi’yi benimsemeyi dört gözle bekliyor. Ancak bazı bölümlerin üzerinde çalışılması gerekiyor. Örneğin, geliştirici topluluğa, borsa ilk adımlarını atarken hatalarla karşılaşabileceklerini söyledi. Cardano, DeFi’yi piyasaya sürdüğünde, token sahiplerine faydalı olacak gibi.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin