Cardano ağı, yeni bir TVL rekoru kırdı! Analistler ADA için ne öngörüyor?

Cardano ağı, yeni bir TVL rekoru kırdı! Analistler ADA için ne öngörüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ağı, blok zincirindeki işlem sayısında 30 milyonu aşarak yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Ethereum katilinin Kilitlenen Toplam Değeri (TVL), artan zincir içi aktivite ile 100 milyon dolara yaklaştı ve yatırımcılar arasında yükseliş görünümünü körükledi. Altcoin şu anda CoinMarketCap verilerine göre 1,19 dolardan işlem görüyor.

Analistler, Cardano’nun değerinin olması gerekenden düşük olduğunu iddia ediyor

Cardano ağı, zincir üstü aktivitede ani bir artışla patladı ve 30 milyonun üzerinde işlem gerçekleştirdi. İşlem sayısındaki artış, altcoin’in 98 milyon dolarlık bir TVL’ye ulaşmasına katkıda bulundu.

Google’ın veri stüdyosundan elde edilen veriler, Cardano ağının 30,4 milyon işlem gerçekleştirdiğini ve ağın günlük 200.000 aktif adresi olduğunu ortaya koyuyor. Aktivitedeki artışın, Cardano blok zincirindeki merkezi olmayan uygulamaların sayısının 1000’i aşması sonucu ortaya çıktığına inanılıyor.

Cardano fiyatı geçen hafta %14 artış kaydetti ve ünlü analistler Ethereum katilinin değerinin olması gerekenden düşük olduğunu öne sürüyor. Bir kripto analisti olan @ali_charts, Cardano’nun Mart 2020’deki kripto para birimi kan banyosundan bu yana bu kadar değersizleştirilmediğini savunuyor.

Geçen yıl Cardano’yu satın alan adreslerin kârlılığını ölçen bir gösterge olan Piyasa Değerine Göre Gerçek Değer (MVRV), ADA sahiplerinin ortalama %26’lık bir kayıp üzerinde oturduğunu gösteriyor.

Bir kripto analisti ve tüccarı olan @GertvanLagen, Cardano fiyatının 2018 zirvesini birden çok kez test ettiğine inanıyor. Ona göre, ADA mayıs ayının sonuna kadar 5 doları görecek.

FXStreet analistleri, Cardano fiyat trendini değerlendirdi ve altcoinin yükseliş trendinde büyük bir engelle karşılaşabileceğini tahmin etti.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin