Cardano ağı yeni bir dönüm noktasına ulaştı! Fiyat etkilenecek mi?
Cardano ağı yeni bir dönüm noktasına ulaştı! Fiyat etkilenecek mi?

Cardano ağı yeni bir dönüm noktasına ulaştı! Fiyat etkilenecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, arada sırada kesintilerle karşılaşan ağların aksine, bir başka çalışma süresi dönüm noktasını kutlayarak kripto para birimi endüstrisindeki en istikrarlı ağlardan biri olarak ününü bir kez daha kanıtladı. Cardano blok zinciri araştırmacısının önerdiği gibi, ağ, birçok aşırı yüksek yük dönemine rağmen neredeyse beş yıldır sorunsuz çalışıyor.

ADA en aktif olarak geliştirilen ağlardan biri olmaya devam ediyor

Blok zincirinin sorunsuz performansı, büyük olasılıkla Cardano’nun tüm sektördeki en aktif olarak geliştirilen zincirlerden biri olmasıyla ilişkilidir, çünkü proje için GitHub taahhütlerinin sayısı Haziran ayında 350’ye ulaştı.

Bu tür yüksek geliştirme faaliyeti, ağdaki mevcut teknolojilerin ve çözümlerin eksikliğine de bağlıdır. Bu da, merkezi olmayan çözümlerini diğer ağlardan hızlı işlem işleme ve nispeten düşük ücretler sunan Cardano‘ya getiren geliştiriciler için sürülmemiş bir alan haline getirir.

Ağdaki mevcut uygulama sayısının düşük olmasına ek olarak, Cardano, Solana ve hatta Ethereum gibi ağlara kıyasla nispeten kısa sürelerde çok sayıda güncelleme alır.

Vasil hard fork, yeni kullanıcıları ve geliştiricileri kendine çekiyor

Cardano için en son ve önemli güncellemelerden biri, ağa yeni özellikler getiren ve merkezi olmayan uygulama yerleştirme sürecini önemli ölçüde kolaylaştıran Vasil Hard Fork güncellemesiydi.

Temel yükseltme ile yakın gelecekte Cardano blok zincirinde dağıtılan yeni çözümlerin ve uygulamaların sayısında bir artış göreceğiz. Yazım sırasında, ADA 0,5 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %0,66 fiyat artışı gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin