Cardano ağ etkinliğinde rekor artış yaşandı! İşte tüm ayrıntılar
Cardano ağ etkinliğinde rekor artış yaşandı! İşte tüm ayrıntılar

Cardano ağ etkinliğinde rekor artış yaşandı! İşte tüm ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano blockchaini ağ etkinliğinde rekor kırıyor. Elde edilen verilere göre 19 Ekim’de ağ işlemleri Ekim ayının başından bu yana en yüksek seviye olan 97,959’a yükseldi. Bu, aylık bazda %75’lik bir artışa denk geliyor.

Cardano şimdi ilk üç NFT zinciri arasında piyasada yerini koruyor. Kaynaklar ışığında NFT hacimleri 17 ve 18 Ekim’de 3,0 milyon ADA ve 2,8 milyon ADA’ya ulaştı ve bu da Cardano’yu üçüncü en büyük NFT protokolü haline getirdi.

Altcoin son 24 saatte Immutable X’in önünde yer aldı ve NFT’lerde 1.2 milyon dolarlık işlem gördü ve yalnızca Ethereum ve Solana’da sonra geldi. Vasil güncellemesi 22 Eylül tarihinde Cardano ana ağında tetiklendi, 27 Eylül’de ise tam yetenekler yürürlülüğe girdi. Cardano dApps’in kullanıcı etkinliğinde önemli artışlar kaydettiği için Vasil güncellemesinin ana sebep olduğu ortada. Ayrıca Cardano DEX Muesliswap, son 30 gün içinde kullanıcı etkinliğinde %788 büyüme kaydetti. Altcoin çok havuzlu merkezi olmayan borsa Minswap, son altı ayın en yüksek hacmini günlük üç milyonun üzerinde gördü.

Cardano DEX, Vasil’den haftalar sonra rekor kırdı!

Bununla birlikte, TVL’de görüldüğü gibi DeFi ekosistemi etkilenmiyor. Bu durum kısmen yatırımcılar arasındaki genel olarak zayıf DeFi duyarlılığından kaynaklanıyor olabilir. Cardano’nun TVL’si son 24 saatte yaklaşık %6 düşüşle 62.25 milyon dolar seviyesindeydi.

Orbis’te bir analist olan Sooraj, Cardano DeFi’nin yükselişini tahmin ediyor:

Cardano’daki NFT hacmi inanılmaz. Ancak DeFi protokollerinin gerçek devleri Cardano’da yayınlandığında DeFi istatistiklerini bekleyin. Bu kış piyasalar için kötü olabilir. Ancak bu kış Cardano’da DeFi’nin yükselişini göreceğimize dair bir his var.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin