Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.
Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.

Cardano (ADA) üç yılın en yüksek seviyesini tekrar ziyaret etti, yükselişin arkasında ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano ‘nun (ADA) devasa rallisinin arkasında hangi teknoloji ve pazar tetikleyicileri var? Ve yakın gelecekte “Ethereum katili” hangi başarıları elde edebilir?

Cardano (ADA), Şubat 2018’den bu yana ilk kez 0,40 ABD dolarının üzerinde

Bugün, 2 Şubat 2021, Cardano (ADA) tokeninin fiyatı tüm büyük spot ticaret platformlarında 0,42 doların üzerine çıktı. En son Şubat 2018 döneminde bu seviyedeydi.

Cardano (ADA) fiyatı 2018’in zirvelerini yeniden ziyaret ediyor

Cardano (ADA) price revisits 2018 highs

2021’de Cardano (ADA) fiyatı % 133,5 arttı. Kripto piyasalarındaki kara Perşembe’nin (13 Mart 2020) en düşük seviyelerine kıyasla, Cardano (ADA) fiyatı 18 kat arttı.

Bu etkileyici sonuç, tüm büyük şirketlerin fiyatlarını katalize eden güçlü bir “altcoin sezonunun” ortasında Cardano (ADA) tarafından elde edildi. Bugün ayrıca, önde gelen kripto borsası Binance’in yerel varlığı Binance Coin (BNB), 51 doların üzerinde yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesini yazdırırken, Ethereum (ETH) de önemli bir yükseliş elde etti.

Bu ralliden önce iki muhteşem Dogecoin (DOGE) ve XRP yükselişi geldi. DOGE pompası, 24 saatten daha kısa sürdüğü için muhtemelen kripto tarihindeki en hızlı yüzde 1.000 yükselişiydi. Bazı analistlere göre, DOGE yatırımcılarının kârları, kısa ama güçlü bir XRP artışına ilham verdi.

Yeni delegasyon arayüzü yayınlandı, testnet sırada

Cardano (ADA) ile ilgili olarak, bu fiyat dalgalanmalarını bir dizi teknolojik altyapı takip ediyor. Dün, 1 Şubat 2021’de, Input Output Honk Kong, Daedalus 3.2.0 cüzdanında yeni bir delegasyon merkezini tanıttı. Bu, ADA tokenini stake havuzuna devretme sürecini kolaylaştıracak.

Yeni sürümle birlikte, kullanıcılar delegasyon ortamındaki değişikliklere bağlı kalırken, tüm delegasyon süreci daha kolay, daha şeffaf ve daha esnek hale geliyor.

Ayrıca, 3 Şubat 2021’de, genel test ağı etkinleştirilecek. İlgili teklif, Cardano’nun kod tabanına üç gün önce başarıyla gönderildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin