Cardano (ADA) TVL'si yüzde 65'ten fazla kayıp yaşadı!
Cardano (ADA) TVL'si yüzde 65'ten fazla kayıp yaşadı!

Cardano (ADA) TVL’si yüzde 65’ten fazla kayıp yaşadı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano TVL, esas olarak yoğun kripto piyasası düzeltmesi ve yatırımcı ilgisindeki düşüş nedeniyle son birkaç gün içiresinde hızlı bir düşüş yaşadı. Bugüne kadar, kripto 120,86 milyon dolara düştü. Gideceği oran ile Cardano, 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleşen  tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 326 milyon dolardan bu yana yaklaşık 205 milyon dolar para topladı.

Piyasa değerine göre sekizinci en büyük kripto para olarak adlandırılan Cardano’nun, üreticileri ve yenilikçiler için patentli blockchain platformu olduğu söyleniyor. DApp’leri ve sistemleri güçlendiren ve sürdürülebilirlik sağlayan bir POS ağı olarak yer alıyor.

Cardano, TVL’nin yüzde 65’inden fazlasını kaybetti!

Cardano kayıpları durdurulamıyor ve destek seviyesinin bile ötesine geçti. Kripto piyasası çökmeye devam ederken bugün %7 oranında düşüş kaydetti. Destek üzerindeki artan satış baskısı, 0,34 dolara kadar gerilemeye sebep olabilir. Cardano, TVL’sinin %65’inden fazlasını kaybetti. Bu hafta, ADA düşüş eğilimine doğru ilerlemeye başladı ve Perşembe günü destek seviyesinin daha da altına geriledi. Düşük kripto hacimleri, yol boyunca artan kayıplara neden olabilir.

Bu durum sadece Cardano için gerçekleşmedi. WingRiders gibi diğer merkezi olmayan borsalar da aynı dönemde TVL’lerinin %50’sinden fazlasını kaybetti. SundaeSwap da TVL’sinin %41’ini kaybederek aynı kaderi paylaştı.

ADA’nın toplam piyasa değeri, hafta sonu grafiğinde 15,48 milyar dolarda | Kaynak: TradingView.com

Cardano, kritik destek alanına kadar düşmesinin ardından ADA’nın 0,50 dolar destek seviyesinin hemen altında aşağı yönlü hareketini tetikledi ve bu da çeşitli borsalarda 1,40 milyon dolar değerinde tasfiyeye yol açtı. ADA 0,34 dolara veya daha da altına düşmesi bekleniyor. Mevcut TVL göz önüne alındığında, Cardano 0,55 doların altında işlem gördüğü sürece daha karamsar veya düşüş eğilimi görüyoruz.

Öte yandan, direnç bariyerinin üzerinde konumlandırılan dört saatlik bir mum çubuğu ile yatırımcılar büyük olasılıkla tersini bekleyebilir. Tedarik duvarını kırmak Cardano için satın alma siparişlerinin sayısını artırabilir ve bu da fiyatları 0,61 dolara seviyesine itebilir.

Kripto piyasasında son durum

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, karışık duygular kripto pazarını önemli bir düşüşle karşı karşıya getirdi.  Yatırımcılar, korku ve belirsizlikten dolayı zorlu günler yaşadı.  Günümüz piyasasında çok fazla karamsarlık var. Dahası, teknik göstergeler kripto piyasası düşüş trendinin bir gecede değişmeyeceği gerçeğini destekliyor gibi görünüyor. Piyasa duyarlılığı düşük seviyedeyken yatırım yapmanız her zaman tavsiye edilse de, mevcut piyasa koşulları size beklenenden daha kısa sürede iyi getiriler sağlamayabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin