Cardano kurucusu müjdeyi verdi: Beklenen gün çok yakında!
Cardano kurucusu müjdeyi verdi: Beklenen gün çok yakında!

Cardano kurucusu müjdeyi verdi: Beklenen gün çok yakında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano, büyük bir günün arifesinde, yeni Shelley’nin resmi özellikleri açıklandı.

Cardano kurucusu: Shelly’nin ruhu hazır

Cardano, Byron döneminden Shelley dönemine uzun zamandır beklenen geçişinde önemli bir dönüm noktasına ulaştı. IOHK CEO’su Charles Hoskinson, bu ilerlemeyi “Shelly’nin ruhu hazır” diye tweetleyerek kutladı.

Anahtar özellikler

Yeni bir blog gönderisinde ekip, “Shelley yolculuğu” nu mümkün olduğunca sorunsuz hale getirecek temel özellikleri ana hatlarıyla şu şekilde belirtiyor:

Bu şartnameler, delegasyon tasarımı ve teşvik mekanizmaları, genel muhasebe kuralları ile ilgilidir ve farklı programlama dilleri söz konusu olduğunda entegral olmayan hesaplamalar yapmanın yolunu tanımlar. Bunun, bu şartnamelerin son hali olmadığını ve geliştirmeye devam edileceğini belirtmekte fayda var.

Shelley neredeyse hazır

Duyuru, 17-18 Nisan tarihleri ​​arasında Miami’de yapılacak olan IOHK zirvesinin arifesinde yapıldı. Ayrıca, Hoskinson’un etkinlik sırasında yepyeni bir Cardano yol haritasını ortaya çıkarması bekleniyor.

2019 Cardano için, 2018 yılında yapılması planlanan Shelly’nin serbest bırakılmasıyla büyük bir yıl olacak. 20 Mart’ta yayımlanan ve merakla beklenen Cardano 1.5 güncellemesi, Cardano’nun Tron’u geçip yerini geri kazanmasına olanak sağladı. Bu yazıyı yazarken, kripto para birimi 0.083 dolardan işlem görmekte ve 10. sırada bulunan yerini sağlam bir şekilde elinde tutmakta.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin