cardano (ada) vasil hard fork

Cardano (ADA)’nın yeni projeleri iştah kabartıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano (ADA)’nın hayata geçirilmesi beklenen yeni projesi ve geliştirme hamleleri piyasa yorumcularına göre fiyatta değerlenmeyi de beraberinde getirecek. Bu durum lansmanın yapılacağı Haziran ayı öncesinde alım fırsatı olarak değerlendiriliyor.

Yeni bir güncelleme duyuruldu

12 Nisan 2022’de Cardano’nun Kurucusu Charles Hoskinson, kanalında bir YouTube videosu yayınladı ve burada Cardano’yu Vasil hard fork’tan sonra daha iyi hale getirecek olan yeni güncellemeyi açıkladı. Spesifik olarak, videonun başında Hoskinson, 9 Haziran ile 12 Haziran tarihleri arasında Austin, Teksas’ta gerçekleşecek olan yaklaşan Consensus 2022’ye hazırlandığını belirtiyor.

Bunun yanı sıra, adını rahmetli arkadaşı ve ADA büyükelçisi Vasil Dabov’dan alan Vasil hard fork’un Haziran ayı boyunca gerçekleşeceğine ve Cardano ağına büyük performans iyileştirmeleri getireceğine dair bir duyuru gördük.

IOG ekibi yeni ürünler sunma peşinde

Bu geliştirmenin yanında Cardano’nun IOG ekibi, kullanıcılarına yeni ürünler ve özellikler sunmak için çalışıyor. Bir dApp mağazası, yeni bir hafif cüzdan ve varlıkların Katman-1 zincirinden ayrı yan zincirlere taşınmasına izin verecek köprüler bunlardan bazıları.

Cardano (ADA) için doğru alım zamanı geldi mi?

14 Nisan 2022’de Cardano (ADA) 0,9732 dolar değerindeydi.

cardano (ada) vasil hard fork grafik

Bunun Cardano (ADA) tokeni için ne tür bir değer noktası gösterdiğine dair daha iyi bir bakış açısı elde edebilmemiz için, Mart ayındaki performansıyla birlikte tokenin tüm zamanların en yüksek değer noktasını gözden geçireceğiz.

Tüm zamanların en yüksek değerine gelince, Cardano (ADA) 2 Eylül 2021’de kendi rekorunu 3,09 dolardan gördü. Burada, en yüksek seviyesinde,  tokenin değer olarak 2.1168 $ veya %217 daha yüksek olduğunu görebiliriz.

Bununla birlikte, tokenin geçen ayki performansına baktığımızda, Cardano (ADA) 14 Mart’ta 0,7854 $ ile en düşük değere sahipti. Ay içerisindeki en yüksek noktası 28 Mart’taki 1.2405 dolar seviyesiydi. Burada tokenin 0,4551 dolar ile %58 civarında arttığını görebiliriz.

Gözler Vasil hard fork lansmanında

Tüm bunları göz önünde bulundurarak ADA, Nisan ayı sonuna kadar 1,3 dolara ulaşabilir ve bu da onu şu an için sağlam bir satın alma haline getirir. Ancak 2022 yılının Haziran ayında Vasil hard fork lansmanı ile değer 2 dolara yükselebilir ve bu da onu geliştirme öncesinde almak için daha da çekici bir token haline getirebilir.

invezz.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin